De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU is ontworpen om de wetgeving inzake gegevensbescherming in heel Europa te harmoniseren, om de gegevensbescherming van alle EU-burgers te beschermen en te versterken en om de manier waarop organisaties in de hele regio met gegevensbescherming omgaan, te hervormen. De privacy en veiligheid van persoonlijke informatie is een prioriteit van dmarcian, en we zetten ons in om onze klanten helpen aan de eisen van de AVG te voldoen.

dmarcian als gegevensverwerker

Als er persoonlijke gegevens worden opgeslagen op het DMARC SaaS-platform, wordt u beschouwd als gegevensbeheerder en wordt dmarcian als gegevensverwerker ingeschakeld om bepaalde verwerkingsactiviteiten namens u uit te voeren. De verwerking van persoonsgegevens op een veilige en transparante manier is belangrijk voor ons. Om de persoonsgegevens van individuen beter te beschermen, bieden wij onze klanten een Data Processing Addendum aan. Dit Addendum Gegevensverwerking maakt deel uit van de Servicevoorwaarden.

Een uitvoerbaar exemplaar van ons Addendum voor gegevensverwerking is hier te vinden.

dmarcian als een gegevensbeheerder

In sommige gevallen treedt dmarcian op als de gegevensbeheerder voor de persoonlijke gegevens die we over onze gebruikers verzamelen. Als verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens zal dmarcian al uw rechten in het kader van de AVG respecteren. Als u een verzoek voor ons hebt met betrekking tot deze gegevens, stuur u een bericht naar support@dmarcian.com of vul ons Contactformulier in.

Heeft u vragen over onze naleving van de AVG? Neem dan gerust contact met ons op