DMARC Inspecteur

De DMARC Inspector is een diagnostisch hulpmiddel dat een weergave analyseert en presenteert DMARC records voor elk domein.

Onze tools zijn in onderhoud. Probeer het later opnieuw.

waarschuwing

Fout

Toegang / bookmark deze inspectie op

Bedoelde u

?

label

Vertaling

Waarschuwingen / fouten

Ontdekt Tags

expliciet verklaard in DMARC record

Waarde

Standaard

Nee DMARC record gepubliceerd.

Gefeliciteerd! Jouw DMARC record is geldig.

Er is iets mis met je DMARC record.

Als u de eigenaar van dit domein bent, begint u met het publiceren van een DMARC record.

Het organisatiedomein van dit subdomein is

Ontvangers zijn van toepassing POLICY_DOMAIN's DMARC record naar de e-mail van DOMAIN (omdat DOMAIN geen expliciet beleid publiceert).

Een beleid van 'PARENT_POLICY' zou worden toegepast op ongeautoriseerde DOMAIN-e-mail.

Voer domein in

Inspecteer het domein

Legende

label Standaard Vertaling
v DMARC1 De DMARC versie moet altijd 'DMARC1”. Opmerking: een fout of afwezig DMARC versietag zou ertoe leiden dat de hele record wordt genegeerd.
p geen Beleid toegepast op e-mails die niet voldoen aan de DMARC controleren. Geautoriseerde waarden: "geen", "quarantaine" of "weigeren". "None" wordt gebruikt om feedback te verzamelen en inzicht te krijgen in e-mailstromen zonder bestaande stromen te beïnvloeden. Met "quarantaine" kunnen e-mailontvangers e-mail verwerken die niet werkt DMARC aanvinken als verdacht. Meestal komen ze in uw SPAM-map terecht. "Afwijzen" weigert ronduit alle e-mails die niet voldoen aan DMARC controleren.
adkim r Specificeert "Uitlijningsmodus" voor DKIM handtekeningen. Geautoriseerde waarden: "r", "s". Met "r" of "Relaxed Mode" is geverifieerd mogelijk DKIM d = domeinen die een gemeenschappelijk organisatiedomein delen met het "header-From:" -domein van een e-mail om het te passeren DMARC controleren. "S" of "Strict Mode" vereist een exacte overeenkomst tussen de DKIM d = domein en het domein "header-From:" van een e-mail.
aspf r Specificeert "Uitlijningsmodus" voor SPF. Geautoriseerde waarden: "r", "s". "R" of "Relaxed Mode" staat toe SPF Geverifieerde domeinen die een gemeenschappelijk organisatiedomein delen met het "header-From:" -domein van een e-mail om het te passeren DMARC controleren. "S" of "Strict Mode" vereist een exacte overeenkomst tussen de SPF domein en het 'header-From:' domein van een e-mail.
sp p = waarde Beleid om toe te passen op e-mail vanuit een subdomein hiervan DMARC record dat niet de DMARC controleren. Geautoriseerde waarden: "geen", "quarantaine" of "weigeren". Met deze tag kunnen domeineigenaren expliciet een 'wildcard'-subdomeinbeleid publiceren.
fo 0 Forensische rapportage opties. Geautoriseerde waarden: "0", "1", "d" of "s". "0" genereert rapporten als alle onderliggende authenticatiemechanismen er niet in slagen een te produceren DMARC geslaagd, "1" genereert rapporten als er mechanismen falen, "d" genereert rapporten als DKIM handtekening kon niet worden geverifieerd, "s" genereert rapporten als SPF mislukt.
ruf geen De lijst met URI's waarnaar ontvangers forensische rapporten moeten verzenden. Opmerking: dit is geen lijst met e-mailadressen, zoals DMARC vereist een lijst met URI's van het formulier "mailto: adres@voorbeeld.org".
straat geen De lijst met URI's voor ontvangers waarnaar XML-feedback moet worden verzonden. Opmerking: dit is geen lijst met e-mailadressen, zoals DMARC vereist een lijst met URI's van het formulier "mailto: adres@voorbeeld.org".
rf afrf Het rapportageformaat voor individuele forensische rapporten. Geautoriseerde waarden: "afrf", "iodef".
PCT 100 De percentagetag vertelt ontvangers alleen beleid toe te passen tegen e-mail die niet voldoet aan de DMARC controleer x hoeveelheid tijd. Bijvoorbeeld, "pct = 25" vertelt ontvangers het "p =" beleid 25% van de tijd toe te passen op e-mail die niet voldoet aan de DMARC controleren. Opmerking: het beleid moet "quarantaine" of "weigeren" zijn om de percentagetag toe te passen.
ri 86400 Het rapportage-interval voor hoe vaak u verzamelde XML-rapporten wilt ontvangen. U ontvangt hoogstwaarschijnlijk één keer per dag rapporten, ongeacht deze instelling.