De EU algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is ontworpen om de wetgeving inzake gegevensprivacy in heel Europa te harmoniseren, om de gegevensprivacy van alle EU-burgers te beschermen en te versterken en om de manier waarop organisaties in de regio gegevensprivacy benaderen te hervormen. De privacy en beveiliging van persoonlijke informatie is een dmarcian prioriteit, en we zijn toegewijd om onze klanten te helpen voldoen aan de vereisten van GDPR.

Dmarcian als een gegevensverwerker

Als persoonlijke gegevens worden opgeslagen op de DMARC SaaS Platform, u wordt beschouwd als gegevensbeheerder voor die gegevens en dmarcian is bezig als gegevensverwerker om bepaalde verwerkingsactiviteiten namens u uit te voeren. Het is belangrijk voor ons om persoonsgegevens op een veilige en transparante manier te verwerken. Om de persoonlijke gegevens van individuen beter te beschermen, bieden we een Addendum voor gegevensverwerking aan onze klanten. Dit Addendum voor gegevensverwerking maakt deel uit van de Service voorwaarden.

Een uitvoerbaar exemplaar van ons Addendum voor gegevensverwerking is te vinden hier.

Dmarcian als een gegevensbeheerder

In sommige gevallen dmarcian fungeert als de gegevensbeheerder voor de persoonlijke gegevens die we over onze gebruikers verzamelen. Als verwerkingsverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens, dmarcian respecteert al uw rechten onder de AVG. Als u een verzoek voor ons hebt met betrekking tot deze gegevens, ondersteunt u @dmarcian.com of vul onze in Contactformulier.

Heeft u vragen over onze naleving van GDPR? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.