Wij zijn de DMARC-hub van de wereld.

Veteranen van de industrie, grote exploitanten en de mensen die de technologie hebben uitgevonden die e-mail voor iedereen beter maakt.

Opgericht in 2012 door een van de hoofdauteurs van de DMARC-specificatie, dmarcian is toegewijd aan het upgraden van de e-mail van de hele wereld door DMARC voor iedereen toegankelijk te maken. dmarcian heeft wereldwijde activiteiten en personeel in vijf verschillende landen. Van kleine overheidsorganisaties tot Fortune 500-bedrijven met meer dan 45.000-medewerkers, dmarcian heeft een internationale staat van dienst voor het helpen van organisaties over de hele wereld en van alle grootten om met succes DMARC te implementeren. dmarcian is volledig zelf gefinancierd, dus onze focus ligt op onze klanten, niet op een investeerdersgroep.

dmarcian brengt duizenden verzenders, leveranciers en operators samen in een gezamenlijke inspanning om DMARC in het e-mailecosysteem te bouwen. Onze klanten variëren van banken, topinternetbedrijven, overheden, marketingbureaus, telecombedrijven en commerciële bedrijven van alle groottes. dmarcian gebruikers hebben toegang tot deskundige ondersteuning, krachtige hulpmiddelen, mensvriendelijke artikelen en video's en een groeiend wereldwijd netwerk van DMARC-implementatiepartners.

dmarcian heeft kantoren over de hele wereld op belangrijke locaties in Noord-Amerika, Canada, Europa en Azië-Pacific, dmarcian is er trots op een voorvechter te zijn van DMARC en dus van "veilige e-mail" -partnerschappen met organisaties zoals de Global Cyber ​​Alliance (GCA), Online Trust Alliance (OTA), Certified Senders Alliance (CSA), Anti-Phishing Working Group (APWG) en de werkgroep Messaging, Malware en Mobile Anti-Abuse (M3AAWG).