Wij zijn de DMARC-hub van de wereld.

Veteranen uit de branche, grote exploitanten en diegenen die de technologie hebben bedacht om e-mail voor iedereen beter te maken.

dmarcian is in 2012 opgericht door een van de grondleggers van de DMARC-specificatie. We houden ons bezig met het upgraden van email over de hele wereld door DMARC voor iedereen toegankelijk te maken. dmarcian is over de hele wereld actief en heeft medewerkers in zeven verschillende landen. Ons bedrijf heeft in de loop der jaren veel organisaties, groot en klein, met succes geholpen bij de implementatie van DMARC. dmarcian financiert zichzelf, dus onze focus ligt op onze klanten, niet op investeerdersgroepen.

dmarcian brengt duizenden verzenders, leveranciers en exploitanten samen in een gezamenlijke inspanning om DMARC in het e-mailecosysteem in te bouwen. Onze klanten variëren van banken, top internetbedrijven, overheden, marketingbureaus, telecombedrijven en commerciële bedrijven, groot en klein. dmarcian-gebruikers hebben toegang tot deskundige ondersteuning, krachtige tools, toegankelijke artikelen en video’s en een groeiend wereldwijd netwerk van DMARC-implementatiepartners.

dmarcian heeft kantoren over de hele wereld op belangrijke locaties in Noord-Amerika, Canada, Europa en Azië-Pasific. We zijn er trots op dé meest toonaangevende provider van DMARC te zijn en dus van “veilige e-mail”.  Ook vervult het ons met trots partners te zijn met organisaties als de Global Cyber ​​Alliance (GCA), Online Trust Alliance (OTA), Certified Senders Alliance (CSA), Anti-Phishing Working Group (APWG) en de Messaging, Malware en Mobile Anti-Abuse Working Group (M3AAWG).