Wij zijn de DMARC-hub van de wereld

Ervaren vakmensen, belangrijke exploitanten en de uitvinders van de technologie die e-mail voor iedereen beter maakt.

dmarcian is in 2012 opgericht door een van de grondleggers van de DMARC-specificatie. dmarcian houdt zich bezig met het upgraden van email over de hele wereld door DMARC voor iedereen toegankelijk te maken.  dmarcian is over de hele wereld actief en heeft medewerkers in zeven verschillende landen. dmarcian heeft een internationaal trackrecord voor het helpen van organisaties over de hele wereld en van elke omvang met succes bij de implementatie DMARC. dmarcian financiert zichzelf, dus onze focus ligt op onze klanten, niet op investeerdersgroepen.

dmarcian brengt duizenden verzenders, leveranciers en exploitanten samen in een gezamenlijke inspanning om DMARC in het e-mailecosysteem in te bouwen. Onze klanten variëren van banken, topinternetbedrijven, overheden, marketingbureaus, telecombedrijven en commerciële bedrijven, groot en klein. dmarcian -gebruikers kunnen rekenen op deskundige ondersteuning, krachtige tools, mensvriendelijke artikelen en video's en een groeiend wereldwijd netwerk van DMARC-implementatiepartners.

dmarcian heeft kantoren over de hele wereld op belangrijke locaties in Noord-Amerika, Canada, Europa en Azië-Pacific. dmarcian is er trots op kampioen te zijn van DMARC en dus van "veilige e-mail" en partners met organisaties zoals de Global Cyber ​​Alliance (GCA), Online Trust Alliance (OTA), Certified Senders Alliance (CSA), Anti-Phishing Working Group (APWG) en de Messaging, Malware en Mobile Anti-Abuse Working Group (M3AAWG).