Toonaangevende cybersecurity-industrie als de beste ter wereld en de beste ter wereld

B Corporation-logo

dmarcian is er trots op aan te kondigen dat het de B Corporation®-certificering heeft verdiend van B Lab®, een non-profitorganisatie die een wereldwijde beweging van mensen bedient die zaken als een voordeel gebruiken.

"Het is één ding om deel uit te maken van een succesvol bedrijf," zegt Shannon Draegen, dmarcian Chief Operating Officer, "maar wanneer we dat succes gebruiken voor het grotere goed - om contact te maken met elkaar, met de gemeenschap om ons heen en met de grotere omgeving - het verheft dat succes dan onszelf te verbeteren en verandert het in blijvende verandering voor een betere wereld."

De "B" staat voor "Benefit" en de B Corp-certificering is voor duurzaam ondernemen wat Fair Trade-certificering is voor koffie of USDA voor biologische certificering. Om gecertificeerd te worden, dmarcian bewezen dat het bedrijf voldoet aan de volgende stringente prestatie-eisen zoals uiteengezet in de B-effectbeoordeling:

  • Milieuprestatie
  • Hoe dmarcian behandelt zijn werknemers
  • De gevolgen dmarcian heeft op klanten en de bredere gemeenschap
  • dmarcianverantwoordingsplicht, governance en transparantie

In tegenstelling tot traditionele bedrijven, zijn Certified B Corporations® wettelijk verplicht rekening te houden met de impact van hun beslissingen op hun belanghebbenden - werknemers, leveranciers, gemeenschap, klanten en het milieu.

dmarcianDe B ​​Corp-certificering weerspiegelt de waarden en werkingsprincipes waarop het in 2012 is gebaseerd; die principes blijven de strategische beslissingen en langetermijnplannen van het bedrijf sturen. Opgedragen aan educatie, thought leadership en geavanceerde technologie, dmarcian streeft ernaar om e-mail een veiliger communicatiekanaal te maken voor iedereen ter wereld.

Over dmarcian
Opgericht in 2012 door Tim Draegen, primaire auteur van de op domein gebaseerde berichtverificatie, rapportage en conformiteit (DMARC) specificatie, dmarcian is toegewijd aan het upgraden van 's werelds e-mail door te maken DMARC voor iedereen toegankelijk. Met wereldwijde activiteiten en personeel in vijf landen, dmarcian integreert duizenden afzenders, leveranciers en operators in een gemeenschappelijke poging om te bouwen DMARC in het e-mail ecosysteem.

Over B Corporations®
Gecertificeerde B-bedrijven® zijn leiders van een wereldwijde beweging van mensen die zaken gebruiken als een motor voorgoed. Ze voldoen aan de hoogste normen van algemene sociale en milieuprestaties, transparantie en aansprakelijkheid en streven ernaar om de kracht van het bedrijfsleven te gebruiken om sociale en milieuproblemen op te lossen. Er zijn meer dan 2,000 gecertificeerde B-bedrijven® in de 130-industrie en 50-landen met één doel: het opnieuw definiëren van zakelijk succes.

Voor meer informatie
Shannon Draegen
Chief Operating Officer
dmarcian Inc
Shannon @dmarcian.com

Wilt u het gesprek voortzetten? Ga naar het dmarcian- forum