De Compliance Services van dmarcian zijn projectmatige initiatieven die u helpen uw DMARC-doelstellingen en -mijlpalen te bereiken. Elk project onderhoudt de nodige opleidingen, trainingen en beleidslijnen om ervoor te zorgen dat u zelfvoorzienend kunt zijn in het beheer van uw domeincatalogus en uw email-voetafdruk wanneer het project wordt afgesloten.

Implementatieprojecten beginnen met opleidings- en trainingsmodules om er zeker van te zijn dat u de volledige omvang van het programma begrijpt en actie kunt ondernemen in de juiste context. Latere sessies zullen de vorm aannemen van wekelijkse bijeenkomsten die worden geleid door de Deployment Manager. Het volgende is bij de meeste sessies inbegrepen: een vergaderruimte met de mogelijkheid om schermen te delen en opnames te maken, en andere middelen die men kan achterlaten.

Het AIM-model van dmarcian

In de afgelopen zes jaar heeft dmarcian een projectmatige aanpak ontwikkeld, ons AIM-model, voor beleidshandhaving die zich richt op de technische naleving en de invloed ervan op verschillende aspecten van uw organisatie.

Fase 1: Beoordeling
De beoordelingsfase begint met het verzamelen van uw organisatiedomeinen en het verzamelen van gegevens daarover met behulp van het DMARC-beleid van p=none. Vervolgens voeren we een impactanalyse uit op de resultaten om de domeinen te categoriseren en een accuraat implementatieplan op te stellen.

Fase 2: Implementatie
De Implementatiefase richt zich op het mogelijk maken van e-mailauthenticatie op basis van het plan dat tijdens de beoordelingsfase is gemaakt. Het doel is om elke e-mailbron DMARC compliant te maken door het inzetten van SPF- en DKIM-technologieën. Zodra een overeengekomen dekking is bereikt, gaan we over van de monitoringmodus naar een p=reject DMARC-beleid.

Fase 3: Beheer
De laatste fase van het project is gericht op het voorbereiden van uw organisatie op de toekomst op twee belangrijke fronten: onverwachte problemen en geplande veranderingen. We zullen rapporten en waarschuwingen inschakelen voor gevallen waarin we infrastructuurhindernissen zien. Het allerbelangrijkste is dat we een nieuw bedrijfsproces opzetten om nieuwe digitale activa te integreren.

dmarcian is opgericht door een van de belangrijkste auteurs van DMARC, en we hebben internationaal onze sporen verdiend in het helpen van bedrijven en overheidsorganisaties van alle soorten en maten om met succes DMARC in te zetten. We kunnen ons aanpassen aan de behoeften van uw organisatie, van lichte initiële onboarding tot volledige outsourcing van alle DMARC-gerelateerde functies en monitoring. Neem contact met ons op om aan de slag te gaan.