dmarcian Compliance Services zijn projectgebaseerde initiatieven die u helpen uw te bereiken DMARC doelstellingen en mijlpalen. Elk project onderhoudt de nodige opleiding, training en beleidsbepalingen om ervoor te zorgen dat u zelfvoorzienend kunt zijn in het beheren van uw domeincatalogus en e-mailvoetafdruk wanneer het project wordt afgerond.

Implementatieprojecten beginnen met onderwijs- en trainingsmodules om ervoor te zorgen dat u de volledige programmabereik begrijpt en actie kunt ondernemen in de juiste context. Volgende sessies zullen de vorm aannemen van wekelijkse vergaderingen waar de Deployment Manager voor staat. De meeste sessies bevatten een schermruimte voor het delen van schermen, een optie om op te nemen en achterblijvende middelen.

dmarcianis AIM Model

In de afgelopen zes jaar dmarcian heeft een projectmatige aanpak ontwikkeld - ons AIM-model - voor het afdwingen van beleid dat betrekking heeft op technische compliance en hoe dit verschillende aspecten van uw organisatie beïnvloedt.

Fase 1: Beoordelen
De fase Evalueren begint met het verzamelen van uw organisatiedomeinen en het verzamelen van gegevens daarover met behulp van de DMARC beleid van p=none. Vervolgens voeren we een impactanalyse op de resultaten uit om de domeinen te categoriseren en een nauwkeurig implementatieplan te maken.

Fase 2: Implementeren
De implementatiefase is gericht op het inschakelen van e-mailverificatie op basis van het plan dat tijdens de beoordelingsfase is gemaakt. Het doel hier is om elke e-mailbron te maken DMARC compliant door te implementeren SPF DKIM technologieën. Zodra een overeengekomen dekking is bereikt, gaan we weg van de bewakingsmodus naar a p=reject DMARC het beleid.

Fase 3: beheren
De laatste fase van het project is gericht op het voorbereiden van uw organisatie op de toekomst op twee belangrijke fronten: onverwachte problemen en geplande veranderingen. We zullen rapporten en waarschuwingen inschakelen voor gevallen waarin we infrastructuurhindernissen zien. Het allerbelangrijkste is dat we een nieuw bedrijfsproces opzetten om nieuwe digitale activa te integreren.

dmarcian is opgericht door een van DMARC's primaire auteurs, en we hebben een internationaal trackrecord voor het helpen van bedrijven en overheidsorganisaties over de hele wereld en van alle soorten en maten met succes in te zetten DMARC. We kunnen ons aanpassen aan de behoeften van uw organisatie, van lichte initiële onboarding tot volledige outsourcing van alles DMARC-gerelateerde functies en monitoring. Contact om aan de slag te gaan.