MSP's (managed service providers) en MSSP's (managed security service providers) bieden technologische ondersteuning aan bedrijven die het anders niet zelf doen. Deze kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) vertegenwoordigen een belangrijk segment van de eigenaren van internetdomeinen. dmarcian is in 2012 opgericht met de missie om DMARC overal te helpen implementeren, en we erkennen hoe belangrijk MSP's zijn voor de wijdverspreide invoering van DMARC. 

Voordelen van dmarcian

Bescherm uw klanten beter tegen phishing, business email compromise, vendor email compromise en schade aan hun online merk.

Krijg overzicht over de infrastructuur van het e-maildomein van uw klanten gegroepeerd in klantspecifieke klantgroepen.

Vereenvoudig het beheer van e-maildomeinen via het platform van dmarcian.

Creëer mogelijkheden om nieuwe technologieën toe te voegen via DMARC.

Neem contact op

We erkennen dat MSP's net zo sterk kunnen verschillen als hun klantenbestand. We willen een toegankelijke MSP-programma creëren, en we willen in contact komen met de mensen die het echte werk doen om de wereld van e-mail voor iedereen beter te maken. We zijn te allen tijde geïnteresseerd in feedback over ons MSP-programma en willen de behoeften van uw klanten kennen. Terwijl we ons aanbod blijven verfijnen en uitbreiden, willen we ervoor zorgen dat aan uw behoeften wordt voldaan.