DMARC Inspector

DMARC Record Checker

De implementatie van DMARC begint met het publiceren van een geldig DMARC-record. De DMARC Record Checker van dmarcian is een diagnostisch hulpmiddel waarmee u het DMARC-record van een bepaald domein kunt zien en testen of het TXT-record geldig is en correct is gepubliceerd.

Waarom uw DMARC-record testen?

  • Zoek uit of uw record correct is gepubliceerd
  • Voorkom fouten in de opmaak van uw record
  • Krijg meer informatie over de mogelijke extra parameters
  • Ontdek waar uw DMARC-rapporten naartoe worden verzonden.

Onze tools zijn in onderhoud. Probeer het later opnieuw.

Waarschuwing

Fout

Toegang / bookmark deze inspectie op

Bedoelde u

?

label

Vertaling

Waarschuwingen / fouten

Uw DMARC record "p" tag (p staat voor policy) is ingesteld op "none", wat misbruik op uw domein niet voorkomt. Lees meer over de verschillende p-tags en hoe ze mailboxontvangers instrueren om ongeautoriseerd gebruik van uw domein te behandelen in de onderstaande legenda.
Klik hier om onze "Aan de slag met DMARC" gids.

Ontdekt Tags

expliciet verklaard in DMARC record

Waarde

Standaard

Nee DMARC record gepubliceerd. Toevoegen DMARC om ongeautoriseerd gebruik van uw e-maildomein te verbieden om mensen te beschermen tegen spam, fraude en phishing.

Gefeliciteerd! Jouw DMARC record is geldig.

Er is iets mis met je DMARC record.

Klik hier om onze "Aan de slag met DMARC" gids.
Als u nog geen dmarcian account op hier om een ​​gratis proefperiode van 14 dagen te starten.

Het organisatiedomein van dit subdomein is

Ontvangers zijn van toepassing POLICY_DOMAIN's DMARC record naar de e-mail van DOMAIN (omdat DOMAIN geen expliciet beleid publiceert).

Een beleid van 'PARENT_POLICY' zou worden toegepast op ongeautoriseerde DOMAIN-e-mail.

Het lijkt erop dat je geen dmarcian account. Klik hier om een ​​gratis proefperiode van 14 dagen te starten.

Voer domein in

Inspecteer het domein

Legende

label Standaard Vertaling
v DMARC1 Het DMARC versie moet altijd 'DMARC1”. Opmerking: een fout of afwezig DMARC versietag zou ertoe leiden dat de hele record wordt genegeerd.
p none Beleid toegepast op e-mails die niet voldoen aan de DMARC controleren. Geautoriseerde waarden: "geen", "quarantaine" of "weigeren". "None" wordt gebruikt om feedback te verzamelen en inzicht te krijgen in e-mailstromen zonder bestaande stromen te beïnvloeden. Met "quarantaine" kunnen e-mailontvangers e-mail verwerken die niet werkt DMARC aanvinken als verdacht. Meestal komen ze in uw SPAM-map terecht. "Afwijzen" weigert ronduit alle e-mails die niet voldoen aan DMARC controleren.
adkim r Specificeert "Uitlijningsmodus" voor DKIM handtekeningen. Geautoriseerde waarden: "r", "s". Met "r" of "Relaxed Mode" is geverifieerd mogelijk DKIM d = domeinen die een gemeenschappelijk organisatiedomein delen met het "header-From:" -domein van een e-mail om het te passeren DMARC controleren. "S" of "Strict Mode" vereist een exacte overeenkomst tussen de DKIM d = domein en het domein "header-From:" van een e-mail.
aspf r Specificeert "Uitlijningsmodus" voor SPF. Geautoriseerde waarden: "r", "s". "R" of "Relaxed Mode" staat toe SPF Geverifieerde domeinen die een gemeenschappelijk organisatiedomein delen met het "header-From:" -domein van een e-mail om het te passeren DMARC controleren. "S" of "Strict Mode" vereist een exacte overeenkomst tussen de SPF domein en het 'header-From:' domein van een e-mail.
sp p = waarde Beleid om toe te passen op e-mail vanuit een subdomein hiervan DMARC record dat niet de DMARC controleren. Geautoriseerde waarden: "geen", "quarantaine" of "weigeren". Met deze tag kunnen domeineigenaren expliciet een 'wildcard'-subdomeinbeleid publiceren.
fo 0 Forensische rapportage opties. Geautoriseerde waarden: "0", "1", "d" of "s". "0" genereert rapporten als alle onderliggende authenticatiemechanismen er niet in slagen een te produceren DMARC geslaagd, "1" genereert rapporten als er mechanismen falen, "d" genereert rapporten als DKIM handtekening kon niet worden geverifieerd, "s" genereert rapporten als SPF mislukt.
ruf none De lijst met URI's waarnaar ontvangers forensische rapporten moeten verzenden. Opmerking: dit is geen lijst met e-mailadressen, zoals DMARC vereist een lijst met URI's van het formulier "mailto: adres@voorbeeld.org".
rua none De lijst met URI's voor ontvangers waarnaar XML-feedback moet worden verzonden. Opmerking: dit is geen lijst met e-mailadressen, zoals DMARC vereist een lijst met URI's van het formulier "mailto: adres@voorbeeld.org".
rf afrf Het rapportageformaat voor individuele forensische rapporten. Geautoriseerde waarden: "afrf", "iodef".
PCT 100 De percentagetag vertelt ontvangers alleen beleid toe te passen tegen e-mail die niet voldoet aan de DMARC controleer x hoeveelheid tijd. Bijvoorbeeld, "pct = 25" vertelt ontvangers het "p =" beleid 25% van de tijd toe te passen op e-mail die niet voldoet aan de DMARC controleren. Opmerking: het beleid moet "quarantaine" of "weigeren" zijn om de percentagetag toe te passen.
ri 86400 Het rapportage-interval voor hoe vaak u verzamelde XML-rapporten wilt ontvangen. U ontvangt hoogstwaarschijnlijk één keer per dag rapporten, ongeacht deze instelling.