DMARC Inspector

DMARC Record Checker

De implementatie van DMARC begint met het publiceren van een geldig DMARC-record. De DMARC Record Checker van dmarcian is een diagnostisch hulpmiddel waarmee u het DMARC-record van een bepaald domein kunt zien en testen of het TXT-record geldig is en correct is gepubliceerd.

Waarom uw DMARC-record testen?

  • Controleer of uw record correct is gepubliceerd
  • Voorkom fouten in de opmaak van uw record
  • Krijg meer informatie over de mogelijke extra parameters
  • Ontdek waar uw DMARC-rapporten naartoe worden gestuurd.

Onze tools zijn in onderhoud. Probeer het later opnieuw.

Waarschuwing

Fout

Toegang / bookmark deze inspectie op

Bedoelde u

?

label

Vertaling

Waarschuwingen / fouten

Jouw DMARC record "p" tag (p staat voor policy) is ingesteld op "none", wat misbruik op uw domein niet voorkomt. Lees meer over de verschillende p-tags en hoe ze mailboxontvangers instrueren om ongeautoriseerd gebruik van uw domein te behandelen in de onderstaande legenda.
Klik Hier kan je daar alles over lezen. om onze "Aan de slag met DMARC" gids.

Ontdekt Tags

expliciet verklaard in DMARC record

Waarde

Standaard

Nee DMARC record gepubliceerd

Add DMARC om ongeautoriseerd gebruik van uw e-maildomein te verbieden om mensen te beschermen tegen spam, fraude en phishing.

Hoera! Uw DMARC record is geldig.

Er is iets mis met je DMARC record.

Klik Hier kan je daar alles over lezen. om onze "Aan de slag met DMARC" gids.

Laat ons u helpen dat probleem op te lossen en start een gratis proefperiode van 14 dagen.

Begin

Het organisatiedomein van dit subdomein is

Ontvangers zijn van toepassing POLICY_DOMAIN's DMARC record naar de e-mail van DOMAIN (omdat DOMAIN geen expliciet beleid publiceert).

Een beleid van 'PARENT_POLICY' zou worden toegepast op ongeautoriseerde DOMAIN-e-mail.

Hoewel het lijkt alsof je geen dmarcian account. Geen probleem, u kunt een gratis proefperiode van 14 dagen starten en wij kunnen u helpen op uw reis naar DMARC nakoming.

Voer domein in

Inspecteer het domein

Legende

label Standaard Vertaling
v DMARC1 De DMARC versie moet altijd 'DMARC1 ”. Opmerking: een fout, of afwezig DMARC versietag zou ertoe leiden dat de hele record wordt genegeerd.
p none Beleid toegepast op e-mails die niet voldoen aan de DMARC controleren. Geautoriseerde waarden: "geen", "quarantaine" of "weigeren". "None" wordt gebruikt om feedback te verzamelen en inzicht te krijgen in e-mailstromen zonder bestaande stromen te beïnvloeden. Met "quarantaine" kunnen e-mailontvangers e-mail behandelen die niet voldoet aan de DMARC controleer als verdacht. Meestal komen ze in uw SPAM-map terecht. "Weigeren" wijst alle e-mails af die niet voldoen aan de DMARC controleren.
adkim r Specificeert “Alignment Mode” voor DKIM handtekeningen. Geautoriseerde waarden: "r", "s". "R", of "Relaxed Mode", staat Geverifieerd toe DKIM d = domeinen die een gemeenschappelijk organisatiedomein delen met het "header-From:" -domein van een e-mail om het DMARC controleren. "S" of "Strikte modus" vereist een exacte overeenkomst tussen de DKIM d = domein en het domein "header-From:" van een e-mail.
aspf r Specificeert “Alignment Mode” voor SPF. Geautoriseerde waarden: "r", "s". "R", of "Relaxed Mode" staat toe SPF Geverifieerde domeinen die een gemeenschappelijk organisatiedomein delen met het "header-From:" -domein van een e-mail om het DMARC controleren. "S" of "Strikte modus" vereist een exacte overeenkomst tussen de SPF domein en het "header-From:" -domein van een e-mail.
sp p = waarde Beleid om toe te passen op e-mail vanuit een subdomein hiervan DMARC record dat niet de DMARC controleren. Geautoriseerde waarden: "geen", "quarantaine" of "weigeren". Met deze tag kunnen domeineigenaren expliciet een "wildcard" subdomeinbeleid publiceren.
fo 0 Forensische rapportage-opties. Toegestane waarden: "0", "1", "d" of "s". "0" genereert rapporten als alle onderliggende authenticatiemechanismen geen DMARC pass resultaat, "1" genereert rapporten als enig mechanisme faalt, "d" genereert rapporten als DKIM handtekening kon niet worden geverifieerd, "s" genereert rapporten if SPF mislukt.
ruf none De lijst met URI's waarnaar ontvangers forensische rapporten moeten verzenden. Opmerking: dit is geen lijst met e-mailadressen, zoals DMARC vereist een lijst met URI's van de vorm "mailto: adres@example.org".
rua none De lijst met URI's voor ontvangers waarnaar XML-feedback moet worden verzonden. Opmerking: dit is geen lijst met e-mailadressen, zoals DMARC vereist een lijst met URI's van de vorm "mailto: adres@example.org".
rf afrf Het rapportageformaat voor individuele forensische rapporten. Toegestane waarden: "afrf", "iodef".
PCT 100 De percentagetag vertelt ontvangers alleen beleid toe te passen tegen e-mail die niet voldoet aan de DMARC controleer x hoeveelheid van de tijd. Bijvoorbeeld: "pct = 25" vertelt ontvangers om het "p =" -beleid 25% van de tijd toe te passen op e-mail die de DMARC controleren. Opmerking: het beleid moet 'in quarantaine' of 'afwijzen' zijn om de procenttag toe te passen.
ri 86400 Het rapportage-interval voor hoe vaak u geaggregeerde XML-rapporten wilt ontvangen. Ongeacht deze instelling ontvangt u hoogstwaarschijnlijk eenmaal per dag rapporten.