DMARC Inspector

De DMARC Inspector is een diagnostisch hulpprogramma dat een weergave van DMARC-records voor elk domein analyseert en presenteert.

Onze tools zijn in onderhoud. Probeer het later opnieuw.

waarschuwing

Fout

Toegang / bookmark deze inspectie op

label

Vertaling

Waarschuwingen / fouten

Ontdekt Tags

expliciet aangegeven in DMARC-record

Waarde

Standaard

Geen DMARC-record gepubliceerd.

Hartelijk gefeliciteerd! Uw DMARC-record is geldig.

Er is iets mis met uw DMARC-record.

Als u de eigenaar van dit domein bent, begint u met het publiceren van een DMARC-record.

Het organisatiedomein van dit subdomein is

Ontvangers zijn van toepassing Het DMARC-record van POLICY_DOMAIN naar de e-mail van DOMAIN (omdat DOMAIN geen expliciet beleid publiceert).

Een beleid van 'PARENT_POLICY' zou worden toegepast op ongeautoriseerde DOMAIN-e-mail.

Voer domein in

Inspecteer het domein

Legende

label Standaard Vertaling
v DMARC1 De DMARC-versie moet altijd "DMARC1" zijn. Opmerking: een verkeerde of ontbrekende DMARC-versietag zou ervoor zorgen dat de hele record genegeerd wordt.
p geen Beleid toegepast op e-mails die niet voldoen aan de DMARC-controle. Geautoriseerde waarden: "geen", "quarantaine" of "weigeren". "None" wordt gebruikt om feedback te verzamelen en zichtbaarheid te krijgen in e-mailstromen zonder de bestaande flows te beïnvloeden. Met "quarantaine" kunnen e-mailontvangers e-mail die de DMARC-controle mislukt, als verdacht beschouwen. Meestal komen ze terecht in je SPAM-map. "Afwijzen" verwerpt regelrecht alle e-mails die niet voldoen aan de DMARC-controle.
adkim r Specificeert "Uitlijnmodus" voor DKIM-handtekeningen. Geautoriseerde waarden: "r", "s". "R", of "Relaxed Mode", staat geverifieerde DKIM d = domeinen toe die een gemeenschappelijk organisatiedomein delen met het "header-From:" domein van een e-mail om de DMARC-controle te passeren. "S" of "Strict Mode" vereist een exacte overeenkomst tussen het DK-domein d = en het "header-From:" -domein van een e-mail.
aspf r Specificeert "Uitlijnmodus" voor SPF. Geautoriseerde waarden: "r", "s". "R" of "Relaxed Mode" laat SPF-geverifieerde domeinen toe die een gemeenschappelijk organisatiedomein delen met het "header-From:" -domein van een e-mail om de DMARC-controle te passeren. "S" of "Strict Mode" vereist een exacte overeenkomst tussen het SPF-domein en het "header-From:" domein van een e-mail.
sp p = waarde Beleid om toe te passen op e-mail vanuit een subdomein van deze DMARC-record die niet voldoet aan de DMARC-controle. Geautoriseerde waarden: "geen", "quarantaine" of "weigeren". Met deze tag kunnen domeineigenaren expliciet een 'wildcard'-subdomeinbeleid publiceren.
fo 0 Forensische rapportage-opties. Geautoriseerde waarden: "0", "1", "d" of "s". "0" genereert rapporten als alle onderliggende authenticatiemechanismen geen DMARC-slaagresultaat produceren, "1" rapporten genereert als mechanismen falen, "d" rapporten genereert als de DKIM-handtekening niet kon worden geverifieerd, "s" rapporten genereert als SPF is mislukt.
ruf geen De lijst met URI's voor ontvangers om Forensic-rapporten naar te verzenden. Opmerking: dit is geen lijst met e-mailadressen, want DMARC vereist een lijst met URI's van het formulier "mailto: address@example.org".
straat geen De lijst met URI's voor ontvangers om XML-feedback naar toe te sturen. Opmerking: dit is geen lijst met e-mailadressen, want DMARC vereist een lijst met URI's van het formulier "mailto: address@example.org".
rf afrf Het rapportageformaat voor individuele forensische rapporten. Geautoriseerde waarden: "afrf", "iodef".
PCT 100 Het percentagetag geeft aan dat ontvangers alleen beleid moeten toepassen op e-mail dat niet voldoet aan het DMARC-controle x-bedrag van de tijd. "Pct = 25" vertelt bijvoorbeeld dat ontvangers het beleid "p =" 25% van de tijd moeten toepassen op e-mails die niet voldoen aan de DMARC-controle. Opmerking: het beleid moet "in quarantaine" of "afgekeurd" zijn voor de percentagemarkering die moet worden toegepast.
ri 86400 Het rapportage-interval voor hoe vaak u verzamelde XML-rapporten wilt ontvangen. U ontvangt hoogstwaarschijnlijk één keer per dag rapporten, ongeacht deze instelling.