Zonder dmarcian

Dit. Keer heel veel, afhankelijk van de hoeveelheid e-mail die u verzendt.

Met dmarcian

DMARC's XML-feedback bevat veel nuttige informatie en dmarcian helpt je om het te begrijpen.

Domein overzicht

Het domeinoverzicht bevat een samenvatting van de status van al uw domeinen en bronnen. De geografische locatie van recent misbruik wordt ook getoond. Bekijk de status van uw domeinen in één oogopslag en ga aan de slag om uw e-maildomeinen te beveiligen.

Detail Viewer

Met de detailviewer kunt u uw DMARC-gegevens op verschillende manieren verkennen. Het toont een tijdlijn van uw gegevens samen met zoekparameters zoals van & tot datum-kiezers, domein en gegevens-provider pickers, en een filteroptie die kan worden gebruikt om te laten zien wat er zou zijn gebeurd als er een DMARC-beleid was ingevoerd.

De Detail Viewer toont ook uw gegevens gegroepeerd in vier tabbladen op hoog niveau: DMARC-geschikt, Niet-conform, Doorsturen en Dreiging / Onbekend. Elk tabblad toont groepen van infrastructuur en details over DMARC-compliance. U kunt per bron informatie vinden over hoe u DMARC-compliant kunt krijgen. U kunt meer informatie over elke groep onthullen en de bronnen van de e-mail van uw domein ontdekken en gegevens van meerdere providers combineren in specifieke tijdlijnen.

API

Integreer ons DMARC SaaS-platform naadloos in uw eigen dashboards of SOC door onze API te gebruiken. Dit is alleen een Enterprise Plan-functie.

Domain Discovery

Weet u niet zeker welke domeinen u hebt geregistreerd? dmarcian kunnen helpen. Met Domain Discovery kan dmarcian automatisch uw digitale assets ontdekken en aan uw catalogus toevoegen. Dit is alleen een Enterprise Plan-functie.

Source Viewer

De Source Viewer geeft een overzicht van de DMARC Capable Sources die we hebben gevonden in al uw domeinen of domeingroepen.

Single sign-on

Ons DMARC SaaS Platform biedt onze klanten de mogelijkheid hun beveiligingsinstellingen uit te breiden met Single Sign-On. Single sign-on laten organisaties de toegangsvereisten definiëren / beheren en de provisioning en deprovisioning van gebruikers vereenvoudigen. We ondersteunen momenteel SAML V2.0. Dit is alleen een Enterprise Plan-functie.

Automatische detectie van subdomeinen

Ons DMARC SaaS Platform herkent, verwerkt en ordent automatisch subdomeinen en geeft gebruikers de optie om te kiezen welke subdomeinen belangrijk voor hen zijn.