Zonder dmarcian

Dit keer nog een heleboel meer, afhankelijk van de hoeveelheid e-mail die u verzendt.

Met dmarcian

DMARCXML-feedback bevat nuttige informatie, en dmarcian helpt je om het te begrijpen.

Domein overzicht

Het domeinoverzicht bevat een samenvatting van de status van al uw domeinen en bronnen. De geografische locatie van recent misbruik wordt ook getoond. Bekijk de status van uw domeinen in één oogopslag en ga aan de slag om uw e-maildomeinen te beveiligen.

Detail Viewer

Met de Detail Viewer kunt u uw verkennen DMARC gegevens op verschillende manieren. Het toont een tijdlijn van uw gegevens, samen met zoekparameters zoals Van- en Tot-datumkiezers, domein- en gegevensaanbiederskiezers, en een filteroptie die kan worden gebruikt om te laten zien wat er zou zijn gebeurd als DMARC beleid is ingevoerd.

De Detail Viewer toont ook uw gegevens gegroepeerd in vier tabbladen op hoog niveau: DMARC-capabel, niet-conform, doorsturen en bedreiging / onbekend. Elk tabblad toont groepen infrastructuur en details op DMARC nakoming. U kunt meer informatie vinden over hoe u dit kunt krijgen DMARC compliant per bron. U kunt meer details over elke groep onthullen en de bronnen van de e-mail van uw domein ontdekken en gegevens van meerdere providers over specifieke tijdlijnen combineren.

API

Integreer onze DMARC SaaS-platform naadloos in uw eigen dashboards of SOC met behulp van onze API. Dit is alleen een Enterprise-abonnement.

Domain Discovery

Weet u niet zeker welke domeinen u hebt geregistreerd? dmarcian kunnen helpen. Met Domain Discovery kan dmarcian automatisch uw digitale assets ontdekken en aan uw catalogus toevoegen. Dit is alleen een Enterprise Plan-functie.

Source Viewer

De Bronviewer geeft een overzicht van de DMARC Geschikte bronnen die we in al uw domeinen of domeingroepen hebben gevonden.

Single sign-on

Ons DMARC Met SaaS Platform kunnen onze klanten hun beveiligingsinstellingen uitbreiden met Single Sign-On. Met Single Sign-On kunnen organisaties toegangsvereisten definiëren / beheren en de provisioning en de-provisioning van gebruikers vereenvoudigen. We ondersteunen momenteel SAML V2.0. Dit is alleen voor Enterprise.

Automatische detectie van subdomeinen

Ons DMARC SaaS Platform herkent, verwerkt en ordent automatisch subdomeinen en geeft gebruikers de optie om te kiezen welke subdomeinen belangrijk voor hen zijn.