Zonder dmarcian

Dit keer nog een heleboel meer, afhankelijk van de hoeveelheid e-mail die u verzendt.

Met dmarcian

DMARC's XML-feedback bevat nuttige informatie, en dmarcian helpt je om het te begrijpen.

Domein overzicht

Het domeinoverzicht bevat een samenvatting van de status van al uw domeinen en bronnen. De geografische locatie van recent misbruik wordt ook getoond. Bekijk de status van uw domeinen in één oogopslag en ga aan de slag om uw e-maildomeinen te beveiligen.

Detail Viewer

Met de detailviewer kunt u uw DMARC-gegevens op verschillende manieren verkennen. Het toont een tijdlijn van uw gegevens samen met zoekparameters, zoals van en tot datum kiezers, domein en gegevens-provider pickers, en een filteroptie die kan worden gebruikt om te laten zien wat er zou zijn gebeurd als er een DMARC-beleid was ingevoerd.

In de detailviewer worden uw gegevens ook gegroepeerd in vier tabbladen op hoog niveau: DMARC-compatibel, Non-compliant, Forwarding en Threat / Unknown. Elk tabblad toont groepen infrastructuur en details over DMARC-compliance. U kunt meer informatie vinden over hoe u DMARC compliant per bron kunt krijgen. U kunt meer informatie over elke groep onthullen en de bronnen van de e-mail van uw domein ontdekken en gegevens van meerdere providers combineren in specifieke tijdlijnen.

API

Integreer ons DMARC SaaS-platform naadloos in uw eigen dashboards of SOC door onze API te gebruiken. Dit is alleen een Enterprise Plan-functie.

Domain Discovery

Weet u niet zeker welke domeinen u hebt geregistreerd? dmarcian kunnen helpen. Met Domain Discovery kan dmarcian automatisch uw digitale assets ontdekken en aan uw catalogus toevoegen. Dit is alleen een Enterprise Plan-functie.

Source Viewer

De Source Viewer geeft een overzicht van de DMARC Capable Sources die we hebben gevonden in al uw domeinen of domeingroepen.

Single sign-on

Ons DMARC SaaS Platform stelt onze klanten in staat hun beveiligingsinstellingen uit te breiden met Single Sign-On. Single sign-on laten organisaties toe om toegangsvereisten te definiëren / beheren en de provisioning en deprovisioning van gebruikers te vereenvoudigen. We ondersteunen momenteel SAML V2.0. Dit is een Enterprise-only functie.

Automatische detectie van subdomeinen

Ons DMARC SaaS Platform herkent, verwerkt en ordent automatisch subdomeinen en geeft gebruikers de optie om te kiezen welke subdomeinen belangrijk voor hen zijn.