Het DMARC SaaS-platform van dmarcian ontvangt, verwerkt en classificeert e-mail die wordt waargenomen vanuit uw domeinnaamruimte en maakt het begrijpelijk voor u. Het native XML-formaat waarin DMARC-gegevens worden verzonden is niet meteen duidelijk voor iedereen. Ons platform visualiseert de gegevens op krachtige en zinvolle wijze, zodat u snel authenticatiehiaten (SPF/DKIM ) en ongeautoriseerd gebruik van uw domeinen kunt identificeren.

Naast het verzamelen van DMARC-gegevens, biedt ons platform domeinbeheerteams de nodige functies om DMARC op een duidelijke en betrouwbaare manier te implementeren. Het rapportageplatform van dmarcian wordt gevoed door de meest nauwkeurige bronclassificatie-engine in de branche en biedt gebruikers zekerheid over de ware oorsprong van een bepaalde e-mailstroom.

dmarcian verwerkt DMARC-gegevens sinds het begin van de specificatie in 2012.

Zonder dmarcian

Dit, maar dan vermenigvuldigd door het aantal e-mails dat u verzendt.

hoe een dmarc-rapport eruitziet zonder te worden verwerkt detailviewer voor SaaS-webpagina

Met dmarcian

De XML-feedback van DMARC bevat nuttige informatie en dmarcian helpt u om deze te begrijpen.

Domeinoverzicht

Het domeinoverzicht bevat een samenvatting van de status van al uw domeinen en bronnen. De geografische locatie van recent misbruik wordt ook getoond. Bekijk de status van uw domeinen in één oogopslag en ga aan de slag met het beveiligen van uw e-maildomeinen.

Dit is een screenshot van dmarcian's domeinoverzicht

Detail Viewer

Met de Detail Viewer kunt u uw DMARC-gegevens op verschillende manieren verkennen. Het toont een tijdlijn van uw gegevens, samen met zoekparameters zoals Van- en Tot-datum-kiezers, domein- en dataprovider-pickers en een filteroptie die kan worden gebruikt om te laten zien wat er zou zijn gebeurd als er een DMARC-beleid van kracht was geweest.

detailviewer

De Detail Viewer toont ook uw gegevens gegroepeerd in vier tabbladen op hoog niveau: DMARC-compatibel, Niet-conform, Doorsturen en Dreiging/ Onbekend. Elk tabblad toont groepen van infrastructuur en details over DMARC-conformiteit. U kunt meer informatie vinden over hoe u per bron DMARC-compliant kunt worden. U kunt meer details over elke groep en de bronnen van de e-mails van uw domein ontdekken en gegevens van meerdere aanbieders over specifieke tijdlijnen combineren.

API

Integreer ons DMARC SaaS-platform naadloos in uw eigen dashboards of SOC met behulp van onze API. Dit kan alleen met een Enterprise abonnement.

Domain Discovery

Weet u niet zeker welke domeinen u hebt geregistreerd? dmarcian kan u helpen. Met Domain Discovery kan dmarcian automatisch uw digitale aanwinsten traceren en toevoegen aan uw catalogus. Dit kan alleen met een Enterprise abonnement.

Source Viewer

De Source Viewer toont een overzicht van de DMARC-compatibele bronnen die we hebben gevonden in al uw domeinen of domeingroepen.

dmarcian Source Viewer

Single sign-on

Ons DMARC Met SaaS Platform kunnen onze klanten hun beveiligingsinstellingen uitbreiden met Single Sign-On. Met Single Sign-On kunnen organisaties toegangsvereisten definiëren / beheren en het inrichten en uitschrijven van gebruikers vereenvoudigen. We ondersteunen momenteel SAML V2.0. Dit is een Enterprise-only functie.

Automatische detectie van subdomeinen

Ons DMARC SaaS-platform herkent, verwerkt en ordent automatisch subdomeinen en geeft gebruikers de optie om te kiezen welke subdomeinen belangrijk voor hen zijn.