Het DMARC SaaS-platform van dmarcian ontvangt, verwerkt en classificeert e-mail die wordt waargenomen vanuit uw domeinnaamruimte en maakt het begrijpelijk voor u. Het native XML-formaat waarin DMARC-gegevens worden verzonden is niet meteen duidelijk voor iedereen. Ons platform visualiseert de gegevens op krachtige en zinvolle wijze, zodat u snel authenticatiehiaten (SPF/DKIM ) en ongeautoriseerd gebruik van uw domeinen kunt identificeren.

Naast het verzamelen van DMARC-gegevens, biedt ons platform domeinbeheerteams de nodige functies om DMARC op een duidelijke en betrouwbaare manier te implementeren. Het rapportageplatform van dmarcian wordt gevoed door de meest nauwkeurige bronclassificatie-engine in de branche en biedt gebruikers zekerheid over de ware oorsprong van een bepaalde e-mailstroom.

dmarcian verwerkt DMARC-gegevens sinds het begin van de specificatie in 2012.

Zonder dmarcian

Dit, maar dan vermenigvuldigd door het aantal e-mails dat u verzendt.

hoe een dmarc rapport ziet eruit alsof het niet is verwerkt detailviewer voor SaaS-webpagina

Met dmarcian

De XML-feedback van DMARC bevat nuttige informatie en dmarcian helpt u om deze te begrijpen.

Domain Overview

Het domeinoverzicht bevat een samenvatting van de status van al uw domeinen en bronnen. De geografische locatie van recent misbruik wordt ook getoond. Bekijk de status van uw domeinen in één oogopslag en ga aan de slag met het beveiligen van uw e-maildomeinen.

Dit is een screenshot van dmarcian's domeinoverzicht

Detail Viewer

Met de Detail Viewer kunt u uw DMARC-gegevens op verschillende manieren verkennen. Het toont een tijdlijn van uw gegevens, samen met zoekparameters zoals Van- en Tot-datum-kiezers, domein- en dataprovider-pickers en een filteroptie die kan worden gebruikt om te laten zien wat er zou zijn gebeurd als er een DMARC-beleid van kracht was geweest.

detailviewer

De detailviewer toont uw gegevens ook gegroepeerd in vier tabbladen op hoog niveau: DMARCgeschikt, niet-compatibel, doorsturen en bedreiging / onbekend. Elk tabblad toont groepen infrastructuur en details over DMARC nakoming. U kunt meer informatie vinden over hoe u dit kunt krijgen DMARC compliant per bron. U kunt meer details over elke groep onthullen en de bronnen van de e-mail van uw domein ontdekken en gegevens van meerdere providers over specifieke tijdlijnen combineren.

API

Integrate our DMARC SaaS Platform seamlessly into your own dashboards or SOC by using our API.  This is an Enterprise plan only feature.

Domain Discovery

Weet u niet zeker welke domeinen u hebt geregistreerd? dmarcian can help. Using Domain Discovery, dmarcian can automatically discover your digital assets and add them to your catalogue. This is an Enterprise plan only feature.

Source Viewer

De Source Viewer toont een overzicht van de DMARC-compatibele bronnen die we hebben gevonden in al uw domeinen of domeingroepen.

dmarcian Source Viewer

Single sign-on

Ons DMARC Met SaaS Platform kunnen onze klanten hun beveiligingsinstellingen uitbreiden met Single Sign-On. Met Single Sign-On kunnen organisaties toegangsvereisten definiëren / beheren en het inrichten en uitschrijven van gebruikers vereenvoudigen. We ondersteunen momenteel SAML V2.0. Dit is een Enterprise-only functie.

Automatische detectie van subdomeinen

Ons DMARC SaaS-platform herkent, verwerkt en ordent automatisch subdomeinen en geeft gebruikers de optie om te kiezen welke subdomeinen belangrijk voor hen zijn.