dmarcian kondigt partnerschap aan met EnCirca

By 12 november 2018Persbericht

Online beveiligingsservices nu beter toegankelijk voor gemeenschapsbanken

November 12th, 2018 - Met het vertrouwen in het hart van de relatie tussen banken en klanten, streven gemeenschapsbanken ernaar te concurreren met mega-banken in hun vermogen om hun online bank- en e-mailcommunicatiekanalen te beveiligen. Over het algemeen zijn community-banken met beperkt IT-personeel bijzonder kwetsbaar voor e-mail, internet en online aanvallen van slechte actoren. Gelukkig bestaan ​​vandaag de dag open standaardtechnologieën voor gemeenschapsbanken om cyberkwetsbaarheden op een kosteneffectieve manier aan te pakken en hetzelfde niveau van beveiliging van nationale banken te bereiken.

.Bank en DMARC maken het mogelijk

EnCirca, de toonaangevende domeinregistreerder voor banken in de VS en dmarcian, de leider in DMARC-implementatie, werken samen om kleine tot middelgrote banken beveiligingsoplossingen te bieden die passen binnen hun budgetten en internetinfrastructuur. "DMARC biedt kritisch inzicht in alle uitgaande e-mail om uw klanten, bedrijfsinformatie en de reputatie van het bedrijf beter te beschermen", zegt Andrew Barrett van EnCirca, "EnCirca is verheugd om onze samenwerking met dmarcian aan te kondigen om gemeenschapsbanken en andere veiligheidsgevoelige banken beter te helpen industrieën in de voortdurende strijd tegen slechte acteurs online ". Klanten kunnen nu een offerte aanvragen op www.encirca.com

Als een geverifieerd domein exclusief voor de bankwereld, is .BANK een veilige ruimte voor online bankieren en communicatie. Een web- of e-mailadres dat eindigt op .BANK, bevestigt snel en eenvoudig voor klanten en medewerkers dat ze communiceren en transacties uitvoeren met uw bank, en niet een phisher of een vervalste website. Een .BANK-domein is een visuele cue die iedereen kan zoeken en herkennen. Het is een online vertrouwensstempel die uw klanten vertrouwen geeft in uw online bankplatform en uw bank beschermt tegen slechte actoren die gegevens verzamelen voor inbreuken, financiële fraude en identiteitsdiefstal.

Incorporating a DMARC beleid maakt het gemakkelijker om spam- en phishingberichten in e-mail te identificeren en ze uit de inbox van klanten te houden. DMARC is een manier om te bepalen of een bepaalde boodschap legitiem is van de afzender en wat te doen als dit niet het geval is. "De voordelen van het gebruik van algemeen beschikbare standaardtechnologieën, zoals DMARC, om een ​​online aanwezigheid te waarborgen, raakt aan de toepassing van erkende beste werkwijzen, het beheren van online risico's en het verminderen van aansprakelijkheid met betrekking tot het handhaven van een online aanwezigheid", zegt Tim Draegen, een van de primaire auteurs van de DMARC-specificatie en dmarcian CEO.

Over EnCirca

EnCirca werd opgericht in 2001 in Boston, Massachusetts. Het is de toonaangevende ICANN-registrar voor domeinextensies bedoeld voor beveiligingsgevoelige sectoren, zoals: .BANK, .BOT, .PHARMACY, .REALTOR, .TRAVEL en .COOP. EnCirca is een van de weinige ICANN-registrars die het SOC-2-certificaat heeft voor cybersecuritypraktijken. Diensten met toegevoegde waarde omvatten beveiligde DNS, veilige webforwarding, SSL / TLS digitale certificaten, e-mailverificatie en beveiligde websitehosting.

Over dmarcian

dmarcian, in 2012 opgericht door de primaire auteur van de DMARC-specificatie, is toegewijd aan het upgraden van de e-mail van de hele wereld door DMARC voor iedereen toegankelijk te maken. dmarcian brengt duizenden afzenders, verkopers en operators samen in een gezamenlijke inspanning om DMARC in het e-mailecosysteem op te bouwen. Met vestigingen op belangrijke locaties in Noord-Amerika, Canada, Europa en Azië-Pacific, is dmarcian trots op het zijn van een voorvechter van DMARC en dus van "veilige e-mail", samenwerking met organisaties zoals de Global Cyber ​​Alliance (GCA), Online Trust Alliance (OTA), Certified Senders Alliance (CSA), Anti-Phishing Working Group (APWG) en de werkgroep Messaging, Malware en Mobile Anti-abuse (M3AAWG).

Contacten

Andrew Barrett, marketing

EnCirca, inc.

Leslie Brazil, Director of Marketing

dmarcian