Persbericht

dmarcian Kondigt partnerschap met EnCirca aan

By 12 november 2018 Geen reacties

Online beveiligingsservices nu beter toegankelijk voor gemeenschapsbanken

November 12th, 2018 - Met vertrouwen centraal in de bank-tot-klantrelatie, streven gemeenschapsbanken ernaar om te concurreren met megabanken in hun vermogen om hun onlinebankieren en e-mailcommunicatiekanalen te beveiligen. Over het algemeen zijn gemeenschapsbanken met beperkt IT-personeel bijzonder kwetsbaar voor e-mail-, internet- en online aanvallen van slechte actoren. Gelukkig bestaan ​​er tegenwoordig open-standaardtechnologieën voor gemeenschapsbanken om op kosteneffectieve wijze cyberkwetsbaarheden aan te pakken en hetzelfde beveiligingsniveau als nationale banken te bereiken.

.Bank en DMARC het mogelijk maken

EnCirca, de toonaangevende domeinregistreerder voor banken in de VS en dmarcian, De leider in DMARC implementatie, werken samen om kleine tot middelgrote banken beveiligingsoplossingen te bieden die passen binnen hun budgetten en internetinfrastructuur. "DMARC biedt kritisch inzicht in alle uitgaande e-mail om uw klanten, bedrijfsinformatie en bedrijfsreputatie beter te beschermen ", zegt Andrew Barrett van EnCirca:" EnCirca is verheugd om onze samenwerking met dmarcian om gemeenschapsbanken en andere veiligheidsgevoelige industrieën beter te helpen in de voortdurende strijd tegen slechte actoren online ”. Klanten kunnen nu een offerte aanvragen bij www.encirca.com

Als geverifieerd domein exclusief voor de bankwereld, is .BANK een veilige ruimte voor online bankieren en communicatie. Een web- of e-mailadres dat eindigt op .BANK, bevestigt voor klanten en medewerkers snel en gemakkelijk dat ze communiceren en transacties uitvoeren met uw bank, en niet met een phisher of een vervalste site. Een .BANK-domein is een visuele aanwijzing die iedereen kan zoeken en herkennen. Het is een online stempel van vertrouwen dat uw klanten vertrouwen geeft in uw platform voor online bankieren en uw bank helpt beschermen tegen kwaadwillenden die gegevens verzamelen voor inbreuken, financiële fraude en identiteitsdiefstal.

Met een DMARC beleid maakt het gemakkelijker om spam- en phishing-berichten in e-mail te identificeren en ze uit de inbox van klanten te houden. DMARC is een manier om te bepalen of een bepaald bericht legitiem afkomstig is van de afzender en wat te doen als dit niet het geval is. “De voordelen van het gebruik van publiek beschikbare standaardtechnologieën, zoals DMARC, om een ​​online aanwezigheid te beveiligen, raakt aan de acceptatie van erkende best practices, het beheren van online risico's en het verminderen van aansprakelijkheid met betrekking tot het behouden van een online aanwezigheid ", zegt Tim Draegen, een van de primaire auteurs van de DMARC specificatie en dmarcian CEO.  

Over EnCirca

EnCirca werd opgericht in 2001 in Boston, Massachusetts. Het is de toonaangevende ICANN-registrar voor domeinextensies bedoeld voor beveiligingsgevoelige sectoren, zoals: .BANK, .BOT, .PHARMACY, .REALTOR, .TRAVEL en .COOP. EnCirca is een van de weinige ICANN-registrars die het SOC-2-certificaat heeft voor cybersecuritypraktijken. Diensten met toegevoegde waarde omvatten beveiligde DNS, veilige webforwarding, SSL / TLS digitale certificaten, e-mailverificatie en beveiligde websitehosting.

Over dmarcian

dmarcian, opgericht in 2012 door de primaire auteur van de DMARC specificatie, is gewijd aan het upgraden van de hele e-mail door te maken DMARC voor iedereen toegankelijk. dmarcian brengt duizenden afzenders, leveranciers en operators samen in een gemeenschappelijke poging om te bouwen DMARC in het e-mail ecosysteem. Met kantoren op belangrijke locaties in Noord-Amerika, Canada, Europa en Asia Pacific, dmarcian is er trots op kampioen te zijn van DMARC en dus van 'beveiligde e-mail', samenwerking met organisaties zoals de Global Cyber ​​Alliance (GCA), Online Trust Alliance (OTA), Certified Senders Alliance (CSA), Anti-Phishing Working Group (APWG), en de Messaging, Malware en Mobiele anti-misbruik werkgroep (M3AAWG).

Contacten

Andrew Barrett, marketing

EnCirca, inc.

 

Leslie Brazil, Director of Marketing

dmarcian