dmarcian Platform

De Tijdlijnfunctionaliteit van dmarcian

By 18 december 2018 Geen reacties

Het platform van dmarcian verzamelt alle mogelijke informatie over het gebruik van uw domein op het internet (bronnen die, al dan niet geautoriseerd, namens u verzenden, DNS-records van verschillende leveranciers, enz.) en helpt u het allemaal te begrijpen.

De tijdlijn biedt een visuele weergave van de DNS-geschiedenis van uw domein, waardoor problemen gemakkelijk te vinden en voor de hand liggend zijn om aan te pakken. U kunt gemakkelijk zien wanneer een record is toegevoegd of gewijzigd en is een hulpmiddel van onschatbare waarde als het gaat om het opsporen van fouten in uw voortgang.

U hoeft niet langer in te loggen op afzonderlijke platforms om al uw DNS-wijzigingen te bekijken. Alle relevante informatie voor uw DNS kan op één locatie worden bekeken om te helpen bij het uitzetten van een cursus voor het implementeren van een DMARC-beleid.

Elk evenement kan worden uitgebreid voor meer details.
In dit voorbeeld ziet u het moment waarop we een hebben opgemerkt DMARC record wordt geldig en het beleid is ingesteld op quarantaine, samen met andere recordwijzigingen.
Recordwijzigingen zijn eenvoudig zichtbaar.
De tijdlijn is een geweldig hulpmiddel om snel de geldigheid van recordwijzigingen te controleren.

De Tijdlijn is toegankelijk via het menu Domain Manager zodra u bent aangemeld bij uw dmarcian-account. Momenteel beschikbaar voor alle Basic-, Plus- en Enterprise-accounts, met gebeurtenisgeschiedenis gebonden aan de beschikbaarheid van gegevens behorend bij de verschillende abonnementen.

Behalve DMARC, zijn er ook SPF- en DKIM-trackingmogelijkheden beschikbaar op de Tijdlijn.

Wilt u het gesprek voortzetten? Ga naar het dmarcian- forum