Aankondiging van de tijdlijnfunctie van dmarcian

By 18 december 2018dmarcian Tools

Het platform van dmarcian verzamelt alle ongelijksoortige informatie over hoe uw domein wordt gebruikt op internet (bronnen die namens u verzenden, geautoriseerd of niet, DNS-records bij leveranciers, enz.) en helpt u alles te begrijpen. Daarom zijn we er trots op een langverwachte nieuwe functie aan te kondigen: onze tijdlijn.

De tijdlijn biedt een visuele weergave van de DNS-geschiedenis van uw domein, waardoor problemen gemakkelijk te vinden zijn en voor de hand liggen om aan te pakken. U kunt eenvoudig zien wanneer een record is toegevoegd of gewijzigd en is een waardevol hulpmiddel als het gaat om het debuggen van uw voortgang.

U hoeft niet langer in te loggen op afzonderlijke platforms om al uw DNS-wijzigingen te bekijken. Alle relevante informatie voor uw DNS kan op één locatie worden bekeken om te helpen bij het uitzetten van een cursus voor het implementeren van een DMARC-beleid.

Momenteel is deze functie beschikbaar in bètaversie voor geselecteerde accounts, met binnenkort uitrol voor alle accounts.

Elk evenement kan worden uitgebreid voor meer details.
In dit voorbeeld kunt u zien wanneer een DMARC-record geldig is en het beleid in quarantaine is geplaatst, samen met andere recordwijzigingen.
Recordwijzigingen zijn eenvoudig zichtbaar.
De tijdlijn is een geweldig hulpmiddel om snel de geldigheid van recordwijzigingen te controleren.

De Tijdlijn is toegankelijk via het menu Domeinbeheer wanneer u bent ingelogd op uw Dmarcian-account. De tijdlijn die momenteel beschikbaar is in de bètaversie van bepaalde accounts, is beschikbaar voor alle Basic-, Plus- en Enterprise-accounts, waarbij de eventgeschiedenis is gekoppeld aan de beschikbaarheid van elke laag.

Binnenkort worden nieuwe mogelijkheden voor de tijdlijn geïntroduceerd, inclusief het volgen van SPF en DKIM!