dmarcian Sponsors Montreat College's RETR3AT Cybersecurity-conferentie

By 25 oktober 2018industry News

In november organiseert 2, 2018, het Centre for Cybersecurity Education and Leadership van Montreat College RETR3AT, een conferentie die is opgezet om mensen bewust te maken, te onderwijzen en bewust te maken van cyberbeveiliging in West-Noord-Carolina en daarbuiten. dmarcian is er trots op een sponsor van het evenement te zijn, en dmarcian's Ed Carroll (General Manager Americas) is een alumni van Montreat. Hij deelt zijn mening over Montreat, de conferentie en de cybersecurity-ruimte in WNC.

Hoe was je ervaring bij Montreat?

EC: Ik ben afgestudeerd in Montreat met een Bachelor of Science Management. Ik ging over van een grotere openbare school en waardeerde wat een intieme omgeving Montreat was - je hebt je professoren en leiderschap echt leren kennen. Wat mij het meest opviel, is hun focus op ethiek en moraal. Plus de setting is absoluut prachtig, vooral in de herfst als het in de bergen is genesteld en heeft een prachtig meer in het centrum van de campus.

Als vrienden me vragen of ze denken dat Montreat goed past bij hun kinderen, raad ik het absoluut aan. Het is een plek die je kinderen zal koesteren en ze zal opzetten voor succes.

Waarom is dmarcian een sponsor van RETR3AT?

EC: Het is een geweldig evenement dat leiders in cybersecurity bij elkaar brengt in een prachtige tijd van het jaar. Omdat dmarcian zich in WNC bevindt, zijn we er trots op onderdeel te zijn van zo'n belangrijk regionaal evenement en het is onderdeel van onze missie om het bewustzijn van cyberbeveiliging te vergroten.

De conferentie gaat sterk in zijn 4th-jaar en het blijft relaties met leiders in deze ruimte onderhouden en geeft ons de gelegenheid om ook nieuwe vrienden te maken, wat altijd een groot voordeel is!

Waar hoop je op dat WNC zich verder ontwikkelt als een technische sector?

EC: Montreat heeft momenteel bijna honderd studenten die cybersecurity bestuderen. Ze worden niet alleen technisch getraind, maar krijgen een sterke basis in ethiek en moraliteit. Ik denk dat er een geweldige kans is om te focussen op manieren om afgestudeerden aan te moedigen in het gebied te blijven en een talentenpool te vormen.

Ed Carroll is general manager van dmarcian voor de Amerikaanse business unit, en is lid van de Alumni Leadership Council aan het Montreat College. Hij heeft 15 jaar in de cybersecurity-ruimte, met onder meer gewerkt met Good Technology, Airwatch, Opower, BitGlass.

Ed woont momenteel in Weaverville NC met zijn vrouw, twee kinderen en een goldendoodle.

Meer informatie over de RETR3AT-conferentie van Montreat College is te vinden hier.