Ons doel

Het doel van dmarcian is om het gebruik van DMARC wijd en zijd te verspreiden door de toegankelijkheid, belangenbehartiging en thought leadership te vergroten. We bereiken dit door ons te richten op de mensen die het werk doen en hen te helpen de wereld van e-mail en de grotere wereld voor iedereen beter te maken.

"De Global Cyber ​​Alliance (GCA) is een internationale, sectoroverschrijdende inspanning gericht op het uitbannen van cyberrisico's en het verbeteren van de verbonden wereld."

dmarcian hielp GCA voorlichten over DMARC vroeg wat leidde tot de goedkeuring van DMARC als een van hun prioriteiten. We blijven coördineren rond belangenbehartigingsevenementen over de hele wereld.

"APWG is de internationale coalitie die het wereldwijde antwoord op cybercriminaliteit verenigt binnen de industrie, overheid, rechtshandhaving en NGO's."

dmarcian ondersteunt APWG (Anti-Phishing Working Group) door gezamenlijk onderzoek en nieuwe initiatieven om de beveiliging van e-mail te vergroten.

"De missie van de IETF is om internet beter te laten werken door hoogwaardige, geëigende technische documenten te produceren die de manier waarop mensen internet ontwerpen, gebruiken en beheren beïnvloeden."

dmarcian draagt ​​rechtstreeks bij aan de standaardisatie van DMARC door actieve deelname aan de DMARC-werkgroep.

"De Internet Society ondersteunt en bevordert de ontwikkeling van internet als een wereldwijde technische infrastructuur, een hulpmiddel om het leven van mensen te verrijken, en een kracht voor het goede in de samenleving."

Als lid ondersteunt dmarcian het bouwen en ondersteunen van gemeenschappen die internet in werking houden; en de vooruitgang van de ontwikkeling en toepassing van internetinfrastructuur, technologieën en open standaarden.

"We richten ons systematisch op operationele problemen bij internetmisbruik, waaronder technologie, samenwerking tussen bedrijven en overheidsbeleid."

Als lid van M3AAWG draagt dmarcian ​​rechtstreeks bij aan de missie van M3AAWG door onderzoek te presenteren, mee te werken aan de ontwikkeling van best practices en nieuwe ideeën aan te dragen bij de M3AAWG-gemeenschap.

Onze waarden

We waarderen het potentieel in elke persoon en proberen in elk onderdeel van ons bedrijf daarop in te spelen. We dragen deze waarde uit als we onze positieve impact maximaliseren door onze winst te herinvesteren in onze werknemers, onze gemeenschappen en onze omgeving.

Onze werknemers

Arbeidsmogelijkheden om overal ter wereld te werken

We halen de hoogste normen qua voordelen

Wij stimuleren professionele en persoonlijke groei en ontwikkeling

Onze gemeenschap

Wij ondersteunen belangenbehartigingsgroepen

Voorkeur voor lokale middelen

Actieve participatie in onze buurten

Onderwijs voor anderen

Wij ondersteunen lokale goede doelen

Onze omgeving

Wij werken aan vereenvoudig van werkomgevingen om (e-)waste te verminderen

Op hernieuwbare energie gebaseerde diensten

Wij volgen welwillende handelspraktijken

Wij steunen non-profitorganisaties gericht op positieve verandering voor het milieu

Onze verplichtingen

Wij geloven dat waarden actie vereisen.  dmarcian zet zich in voor een positieve impact, niet alleen in het e-mailecosysteem of in ons eigen bedrijf, maar in de wereld. Daarom zijn we bondgenootschappen aangegaan die aansluiten bij onze kernwaarden.

B Corporation-logo

Gecertificeerde B-bedrijven zijn bedrijven die voldoen aan de hoogste normen voor geverifieerde sociale en milieuprestaties, publieke transparantie en wettelijke aansprakelijkheid om winst en doel in evenwicht te houden. B Corps versnellen een wereldwijde cultuuromslag om succes in het bedrijfsleven opnieuw te definiëren en een meer inclusieve en duurzame economie tot stand te brengen.

De meest uitdagende problemen van de maatschappij kunnen niet alleen door de overheid en non-profitorganisaties worden opgelost. De B ​​Corp-gemeenschap werkt aan het terugdringen van ongelijkheid, lagere niveaus van armoede, een gezonder milieu, sterkere gemeenschappen en het creëren van meer kwaliteitsbanen met waardigheid en inhoud. Door gebruik te maken van de kracht van het bedrijfsleven, gebruikt B Corps winst en groei als een middel tot een groter doel: positieve impact voor hun werknemers, gemeenschappen en het milieu.

B-korps vormt een gemeenschap van leiders en stimuleert een wereldwijde beweging van mensen die handel gebruiken als kracht om het goede te bereiken.

1% for the Planet is een wereldwijde organisatie die dollars en doeners verbindt om slimme liefdadigheidsacties ten gunste van het milieu te versnellen. We erkennen dat het huidige liefdadigheidsniveau, slechts 3% van de totale filantropie, niet genoeg is om de meest urgente problemen waarmee onze planeet kampt op te lossen.

Door ons zakelijke en individuele lidmaatschap inspireert 1% for the Planet mensen om milieuorganisaties te ondersteunen via jaarlijks lidmaatschap en dagelijkse acties. We adviseren over liefdadigheidsstrategieën, certificeren donaties en we versterken de impact van het netwerk.

Tijdlijn

juni 2019

dmarcian behaalt B Corporation®-certificering van B Lab®, een non-profitorganisatie die een wereldwijde beweging van mensen bedient die zaken als een bron voorgoed gebruiken.

november 2018

Tijdens een recente DK Hostmaster-workshophielp gastinstructeur Tim Draegen, Algemeen directeur van dmarcian, deelnemers beter begrijpen hoe DMARC gebruik maakt van authenticatie om e-mailbeveiliging te verbeteren met behulp van de bekende SPF- en DKIM-mechanismen, hoe de rapportageprotocollen van DMARC helpen e-maildomeinen snel en nauwkeurig te beschermen, en hoe DMARC in een organisatie te implementeren.

november 2018

dmarcian is de trotse sponsor van het jaarlijkse event van het Centre for Cybersecurity Education and Leadership van het Montreat College: RETR3AT, een conferentie die is bedoeld om te betrekken, te onderwijzen en het bewustzijn te vergroten over cyberbeveiliging in West-Noord-Carolina en daarbuiten. RETR3AT gaat verder dan de "1s en 0s" -benadering van cybersecurity-training en daagt deelnemers uit om na te denken over hoe ze leiding kunnen geven bij het beschermen van de informatie van hun organisatie binnen een ethisch kader.

2018

dmarcian sluit zich aan bij 1% for the Planet, dat mensen inspireert om milieuorganisaties te steunen door middel van een jaarlijks lidmaatschap en dagelijkse acties. We adviseren over schenkstrategieën, we certificeren schenkingen en we versterken de impact van het netwerk.

2018

In 2018 had dmarcian een totaal van 691 vrijwilligersuren van werknemers voor verschillende non-profitorganisaties en gemeenschapsorganisaties wereldwijd, terwijl we onze positieve impact wereldwijd blijven vergroten.

2018

We zijn trots op dat we het Earth Law Center en Community Environmental Legal Defense Fund ondersteunen, omdat we geloven dat het voeren en wijzigen van beleid acties stimuleert die het leven van velen verbeteren.

De e-mailstandaard DMARC werd opgericht om de kwaliteit en betrouwbaarheid van het grootste medium van zakelijke communicatie te verbeteren. Maar dit gratis medium heeft vertegenwoordiging en toewijding nodig om de verandering teweeg te brengen die nodig is om een ​​veiligere zakelijke omgeving te creëren. Wij, bij dmarcian, zijn de beheerders van de e-mailomgeving.

Op dezelfde manier dienen zowel het Earth Law Centre als het Community Environmental Legal Defence Fund als een stem voor het milieu en gemeenschappen die niet voor zichzelf kunnen spreken. Ze bieden juridisch advies, maken nieuwe wetten en voeden het publiek op om de planeet te beschermen.

Solidariteit beweegt ons als pleitbezorgers voor een betere wereld.