Onze tools zijn in onderhoud. Probeer het later opnieuw.

waarschuwing

Fout

Toegang / bookmark deze inspectie op

Details

Goed gedaan! Uw domein is beschermd tegen misbruik door phishers en spammers

Ontvangers kunnen op betrouwbare wijze frauduleuze e-mails scheiden en blokkeren die uw e-maildomein nabootsen van uw authentieke e-mails. We kunnen specifieke ondersteuning bieden voor het beheer van DMARC-gerelateerde incidenten, regelmatige gegevenscontroles, het bewaken van de voortdurende naleving en de integratie van DMARC in uw dagelijkse activiteiten.

Uw domein is niet volledig beveiligd tegen misbruik door phishers en spammers

Op basis van uw DMARC-beleid zijn ontvangers momenteel niet in staat om frauduleuze e-mails te blokkeren die uw domein nabootsen. We kunnen u helpen om de volledige DMARC-implementatie te krijgen!

Uw domein is niet beschermd tegen misbruik door phishers en spammers!

Momenteel zijn ontvangers niet in staat om op betrouwbare wijze frauduleuze e-mails te scheiden en blokkeren die uw domein nabootsen. We kunnen helpen dat te verhelpen!

Aan de slag

Uw domein heeft een geldig DMARC-record en uw DMARC-beleid voorkomt misbruik van uw domein door phishers en spammers.

Uw domein heeft een geldig DMARC-record en is ingesteld op p = quarantaine. Om ten volle te profiteren van DMARC, moet het beleid worden ingesteld op p = afwijzen.

Uw domein heeft een geldig DMARC-record, maar het DMARC-beleid voorkomt niet dat uw domein wordt misbruikt door phishers en spammers.

Dit subdomein heeft geen expliciet beleid gedefinieerd. Het bovenliggende domein heeft dit beleid echter gedefinieerd en het zal misbruik van uw domein door phishers en spammers voorkomen.

Dit subdomein heeft geen expliciet beleid gedefinieerd. Het bovenliggende domein heeft dit beleid echter gedefinieerd en het is ingesteld op p = quarantaine. Om ten volle te profiteren van DMARC, moet het beleid worden ingesteld op p = afwijzen.

Dit subdomein heeft geen expliciet beleid gedefinieerd. Het bovenliggende domein heeft dit beleid echter gedefinieerd en dit voorkomt niet dat misbruik wordt gemaakt van uw domein door phishers en spammers.

Uw DMARC-record is niet effectief omdat deze fouten bevat. Uw domein loopt het risico misbruikt te worden door phishers en spammers.

Uw domein heeft geen DMARC-record. Uw domein loopt het risico misbruikt te worden door phishers en spammers.

Voor meer inzicht in uw DMARC-record raden wij onze DMARC Inspector.

Uw domein heeft een geldig SPF-record en het beleid is voldoende strikt.

Uw domein heeft een geldig SPF-record, maar uw beleid is niet effectief genoeg.

Uw SPF-record is niet effectief omdat deze fouten bevat.

Uw domein heeft geen SPF-record.

Voor meer inzicht in uw SPF-record raden wij onze SPF Surveyor.

We kunnen geen DKIM-record vinden dat is gekoppeld aan uw domein. Als u de juiste selector weet, kunt u scannen op de DKIM-record:

Uw DKIM-record is geldig.

Er is iets mis met je DKIM-record.

We kunnen geen DKIM-record vinden dat is gekoppeld aan uw domein.

Voor meer inzicht in uw DKIM-record raden wij onze DKIM Inspector.

Voer domein in

Controleer domein

Activeer de selector

Inspecteer DKIM