In deze video bekijken we ons rapportageplatform, met name het Domain Overview, Source Viewer en Detail Viewer.

De Domain Overview bevat een samenvatting van de status van al uw domeinen en bronnen. De geografische locatie van recent misbruik wordt ook getoond. Bekijk in één oogopslag de status van uw domeinen en ga aan de slag met het vergrendelen van uw e-maildomeinen.

De Source Viewer toont een overzicht van de DMARC Geschikte bronnen die we in al uw domeinen of domeingroepen hebben gevonden.

De Detail Viewer kunt u uw verkennen DMARC gegevens op verschillende manieren en voor meer informatie over hoe u deze kunt verkrijgen DMARC compliant per bron. U kunt meer details over elke groep onthullen en de bronnen van de e-mail van uw domein ontdekken en gegevens van meerdere providers over specifieke tijdlijnen combineren.

Afschrift

Na het voltooien van de eerste configuratiestappen van het toevoegen van uw domeincatalogus aan dmarcian en door de nodige DNS-records aan te maken, begin je te zien dat het domeinoverzicht wordt gevuld met rijke, waardevolle informatie. Het domeinoverzicht maakt ook een verdere verkenning van de onderliggende DNS-records mogelijk, zoals hier te zien door in de groene of rode secties te klikken. Het domeinoverzicht biedt veel gemak doordat het een uniek beeld van uw biedt DMARC geschikt volume- en domeinbeleid. Naarmate de gegevens toenemen, zal de applicatie fouten en verbeterpunten benadrukken.

De rest van de informatie op het scherm Domeinoverzicht kan u helpen georganiseerd te blijven en aanbevelingen te krijgen over welke acties u vervolgens zou moeten ondernemen met behulp van onze tabbladen 'Taken' en 'Problemen'.

In de Bronviewer krijgt u een snel, overzichtelijk overzicht van waar uw e-mail vandaan komt en, belangrijker nog, welk niveau van SPF, DKIMen DMARC dekking die elk van uw domeinen heeft. De Source Viewer biedt inzicht in van welke services e-mail afkomstig is, de specifieke domeinen en het individuele nalevingsniveau. Deze krachtige weergave helpt organisaties om snel de verschillende services te identificeren die namens hen e-mail verzenden. Een bron is een server onder uw controle of een platform van derden dat namens u e-mail verzendt. dmarcian heeft een krachtige classificatie-engine die het onderliggende verwerkt DMARC gegevens en biedt gebruikers een door mensen leesbare tag waarop het platform van derden de e-mail verzendt.

De dmarcian applicatie krijgt zijn volume en authenticatiescores van ontvangers, zoals Gmail en Yahoo, als echo voor de daadwerkelijke e-mails die u verzendt. De DNS DMARC record die u hebt gemaakt als onderdeel van het gebruik dmarcian gaf deze ontvangers opdracht om te verzenden DMARC rapporteert aan uw dmarcian account direct.

De Detail Viewer is een van de krachtigste rapporten, omdat het een superieur niveau van granulariteit biedt, dat zal helpen de ware oorsprong van een bericht te informeren en wat de onderliggende SPF en DKIM waarden zijn.

Deze sectie lijkt op de Bronviewer, maar biedt veel meer informatie, waaronder servernamen, ip-bereiken en de domeinen die worden gebruikt voor authenticatie.

Hoewel de DMARC spec vereist alleen afstemming met beide SPF or DKIM, raden we beide aan waar mogelijk. Ontvangers zoals Gmail en Yahoo vinden het leuk als een e-mail volledig is geverifieerd omdat het de behoefte aan extra verwerkings- en filterlogica vermindert om te identificeren wie de echte afzender is. Vanuit het perspectief van e-mailbezorging is het realistisch om aan te nemen dat een volledige authenticatie van uw e-mail de inbox en betrokkenheid kan verbeteren.

We hopen dat je deze video leuk vond en dat je een aantal dingen hebt gezien die je in je eigen account zult ontdekken!

Wilt u het gesprek voortzetten? Ga naar het dmarcian- forum