Om ons te helpen bij onze missie "e-mail repareren" groeit dmarcian snel en streven we ernaar onze klanten service van wereldklasse bieden door een wereldwijd netwerk van leveranciers te creëren om ze te helpen bij de implementatie van DMARC.

Wilt u onze partner of wederverkoper worden? Neem contact met ons op!

Australië

INGRESSUM biedt een uitgebreid dienstenpakket om de veiligheid van uw organisatie, interne gebruikers en uw externe klanten te waarborgen, inclusief bescherming van uw digitale merken. "Voordat je aan je reis begint, moet je eerst weten waar je bent!"

Levert ook diensten in de Filippijnen

België

DESTINY NV is een B2B Cloud Telecom-uitdager en biedt geavanceerde e-mail-, web- en eindpuntbeveiligingsoplossingen in heel Europa. Met meer dan 10 jaar in de telecom- en beveiligingsmarkt heeft DESTINY een uitstekende reputatie opgebouwd en bedient het bedrijven, variërend van 10 tot 10.000 gebruikers. Vanuit Brussel helpen we onze klanten en partners bij het vinden van een weg door de IT-jungle door op maat gemaakte veilige cloud telecom-oplossingen te bieden. Op deze manier vertalen we complexe uitdagingen in zorgeloze services ... zoals het hoort!

Tsjechische Republiek

mailkit-logo

MAILKIT is in 2006 in Praag opgericht en heeft zich vanaf de eerste dag onderscheiden als een bedrijf dat serieus stelling neemt tegen SPAM en andere snode vormen van e-mailverkeer. Als gevolg daarvan kan het bedrijf bogen op een ongeëvenaarde reputatiescore bij inboxproviders en antimisbruiksystemen.

Denemarken

CREDOCOM A / S is een particulier Deens bedrijf dat al meer dan 10 jaar bestaat. Bij CREDOCOM beschikt men over diepgaande competenties op het gebied van netwerk, beveiliging en datacenters. Ze adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en ondersteunen complexe oplossingen op deze gebieden, of ze nu voor eenmalig gebruik zijn of voor een bepaald gebied en volledig geïntegreerd.

DEFENDAS A / S is een gespecialiseerd bedrijf dat zich uitsluitend richt op IT-beveiliging. Ze hebben ervoor gekozen om samen te werken met enkele toonaangevende fabrikanten en adviesbureaus, waar ze advies en oplossingen bieden via hun partners. Hun primaire doel is om Deense en Scandinavische bedrijven te beschermen tegen cybergerelateerde bedreigingen door middel van betere beveiligingsoplossingen en -systemen.

Frankrijk

3DX-logo

3DX is een expert geworden in e-mailbeveiliging en in het bijzonder surveillance en verdediging tegen identiteitsdiefstalaanvallen. Het 3DX-team is er trots op om mee te werken dmarcian om Franse bedrijven en organisaties te ondersteunen bij de inzet van hun defensieve DMARC beleidsmaatregelen door te lezen..

Italië

INJENIA begeleidt bedrijven naar digitale transformatie met oplossingen die de voordelen van effectiviteit en efficiëntie bieden. Hun innovatieve aanpak kenmerkt zich door flexibiliteit en eenvoud. Dankzij de ervaring opgedaan in de loop van de projecten voor honderden klanten door heel Italië, zowel overheidsinstanties als particuliere uit allerlei sectoren, kunnen ze als geen ander de volgende diensten aanbieden: advies, cloudstrategie, implementatie, maatwerk en integratie.

Nederland

CONCLUSION FIT overbrugt de kloof tussen veiligheid en ambitie. Zij overzien de gehele waardeketen van ICT, van datacenter tot eindgebruiker. Ze ontwerpen, bouwen, migreren, beheren en innoveren uw IT-landschap.

DIGITAL VILLAGE is een innovatief en veelzijdig online interactief bureau. De medewerkers van DIGITAL VILLAGE gaan pas naar huis als de klant tevreden is. Een online ervaring zou moeten zorgen voor een verrassende, verbazingwekkende indruk bij de eindgebruiker. De kunst om die indruk achter te laten bij elke online ervaring beheersen de medewerlkers van DIGITAL VILLAGEals geen ander. Hun insteek is niet de verwachte doelen te bereiken, maar ze te overschrijden.

MOTIV biedt zowel overheidsinstanties als particuliere instanties innovatieve ICT-beveiligingsoplossingen en -diensten om cybercriminaliteit, gegevensdiefstal en datalekken te voorkomen. Hun ervaren beveiligingsprofessionals begrijpen de problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd en de plaats van beveiliging binnen het IT-landschap. Ze identificeren beveiligingsrisico's zorgvuldig en bieden door het combineren van hoogwaardige kennis, slimme ideeën en technologische mogelijkheden, innovatieve oplossingen die zorgen voor optimaal beveiligde bedrijfsprocessen en applicaties.

Nigeria

SMSAM SYSTEM LTD is een pan-Afrikaans adviesbureau voor cyberbeveiliging. Ze hebben zich als doel gesteld om de IT-bedrijfsmiddelen van heel Afrika te beveiligen door elke inbreuk bij alle instellingen en organisaties in het hele continent te stoppen. Ze beweren niet iedere dreiging of inbreuk op elk infrastructuur (fysiek of in de cloud) te kunnen voorkomen, maar ze ze durven wel te beweren de ambitie te hebben om inbreuk op jullie infrastructuur te kunnen stoppen. Echt waar!

"Wij vinden dat wij moeten zeggen waar wij voor staan: alleen Afrikanen kunnen Afrika echt beveiligen; in alle opzichten, dus ook wat betreft cyberbeveiliging. We hebben een idee hoe we dit kunnen bereiken en dat is wat we doen bij SMSAM SYSTEMS."

Zweden

EXCEDO NETWORKS helpt organisaties hun merken en bedrijfsnamen digitaal te beveiligen. In combinatie met technische bedienings-, beveiligings- en controlediensten maken ze controle, beschikbaarheid en bescherming mogelijk voor zowel digitale aanwezigheid en identiteit als voor merken van bedrijven. Hun doel is de Scandinavische markt, maar hun technische diensten worden wereldwijd aan klanten geleverd.

PULSEN werd in 1964 opgericht in een tijd dat het als baanbrekend werd beschouwd om gewoon in de industrie te zitten. Maar 50 jaar later houden ze die positie nog steeds in stand. "We hebben alle mogelijke revolutionaire veranderingen in de industrie overleefd. En we hebben het gedaan door ons te concentreren op onze klanten. Zolang we services, systemen en producten ontwerpen met u in gedachten, zullen we het nog eens 50 jaar volhouden en een van de grootste IT-bedrijven van Zweden blijven."

PORTS GROUP is een full-servicepartner voor wereldwijde bescherming en monitoring van handelsmerken en domeinnamen. Met meer dan 15 000 klanten in meer dan 160 landen is PORTS GROUP marktleider in Scandinavië voor het beschermen van handelsmerken en domeinnamen.

Zwitserland

ZENData houdt zich uitsluitend bezig met cyberveiligheid en digitale bescherming. Het werkt samen met bestaande leveranciers om een ​​veiligheidsvisie op IT te presenteren en onafhankelijke oplossingen voor te stellen. ZENData brengt in eén bedrijf de beste IT-beveiligingsoplossingen samen die op de markt beschikbaar zijn. In nauwe samenwerking met de klanten identificeert het bedrijf de specifieke regelingen en stappen die nodig zijn om aan hun vereisten te voldoen op basis van hun eigen risico's en bedreigingen, en biedt het bescherming op maat.

Verenigde Staten

GREATHORN levert een volgende generatie e-mailbeveiligingsplatform dat speciaal is ontwikkeld voor cloudgebaseerde communicatiesystemen. GREATHORN is gebaseerd op het fundament van machine learning en automatisering en biedt de meest effectieve en uitgebreide e-mailbeveiligingsoplossing in de branche. Het kan in minder dan 5 minuten worden ingezet en operationeel zijn. Met zijn eigen dataset opgebouwd uit honderden miljoenen uniek geanalyseerde bedreigingen, combineert GREATHORN de intelligentie, betrouwbaarheid en precisie die nodig is om aanvallen te voorkomen.

INBOX PROS werd in 2014 opgericht en is in de Verenigde Staten dé e-mailexpert op het gebied van: deliverability, privacy, compliance, training en certificering. Ze zijn gespecialiseerd in het evalueren van de opzet van mailinginfrastructuur, e-mail authenticatie, de reputatie van de afzenders, bounces en klachten, lijstkwaliteit en -machtigingen, e-mailcompliance en berichtinhoud. INBOX PROS biedt ook ISP-herstel, domeinspecifieke volume- en beleidsrichtlijnen en updates voor de e-mailindustrie. Ze bieden ook de allereerste certificeringsklasse inzake deliverability. INBOX PROS is een trots lid van M3AAWG, IAPP, EEC, AMA en andere professionele e-mailorganisaties.

ENCIRCA is een in Boston gevestigd ICANN-geaccrediteerd bedrijf dat in 2001 is opgericht. Het bedrijf houdt zich bezig met domeinnaamregistratie en levert diensten inzake bescherming van handelsmerken. ENCIRCA ondersteunt registratie voor honderden TLD's, met een specialiteit in beperkte TLD's, zoals: .BANK, .PHARMACY, .TRAVEL en .JOBS evenals de meerderheid van ccTLD's. Het bedrijf is de exclusieve registrator en validatieprovider voor veel TLD's, waaronder: .REALTOR, .MED, .HOMES, .MOTORCYCLES, .AUTOS, .BOATS en .YACHTS, evenals vele andere die onder "niet-openbaarmaking" vallen.

Als toonaangevende aanbieder van cloudoplossingen bedenkt ONIX gerichte oplossingen met technologie toegespitst op infrastructuur, samenwerking en apparaten, maar ook zoek- en geospatiale technologie. "Onze strategische planning en implementatie wordt ondersteund door doorlopende service, training en ondersteuning."