In dit webinar werkten we samen met onze partner SocketLabs om perspectief te bieden op e-mailverificatie. dmarcian Deployment Consultant Alwin de Bruin en SocketLabs Email Delivery Manager Brian Godiksen bespreken waarom recente trends in de sector veranderen SPF, DKIM en DMARC authenticatie van "nice-to-have" tot een essentieel onderdeel van het succes van uw e-mailprogramma. Enkele van de onderwerpen zijn:

  • Waarom is DMARC zo belangrijk?
  • Wat is "Geen verificatie / geen invoer"?
  • Welke brancheveranderingen vinden plaats?
  • Waarom is het van cruciaal belang dat bedrijven elkaar omarmen DMARC nu?
  • Hoe kunt u uw bedrijf voorbereiden op toekomstig succes?

We hopen dat je ervan geniet!

socketlabs_logo

Brian Godiksen | Manager e-mailbezorging, SocketLabs

Brian helpt organisaties met het optimaliseren van e-mailleverbaarheid sinds hij in 2011 bij SocketLabs kwam. Hij beheert analisten voor afleverbaarheid die klanten raadplegen over de beste infrastructuurpraktijken, waaronder e-mailverificatie, bounce-verwerking, opwarming van IP-adressen en beheer van e-mailmarketinglijsten. Brian leidt de strijd tegen spam en e-mailmisbruik bij SocketLabs door de compliance op het hele platform te beheren. Hij neemt deel aan belangrijke industriegroepen zoals M3AAWG en de Email Experience Council.

dmarcian webinar-logo

Alwin de Bruin | Implementatie-adviseur, dmarcian

dmarcian's in Nederland gevestigde implementatieconsulent Alwin de Bruin heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in het e-mailecosysteem. Bij dmarcianis hij verantwoordelijk voor het helpen van organisaties van elke omvang DMARC en de acceptatie van open standaarden met betrekking tot e-mail en domeinbeveiliging stimuleren. Als een erkende en gerespecteerde cybersecurity-expert wordt Alwin gevraagd om te spreken tijdens branche-evenementen en trainingen te geven om organisaties te helpen hun domeinen te beveiligen en e-mail en internet betrouwbaarder te maken.

dmarcian streeft ernaar e-mail veiliger te maken door de kennis en het bewustzijn van te vergroten DMARC. Als u hulp nodig hebt met uw DMARC project, laat het ons weten. Als u nog niet met uw DMARC-project bent begonnen, kunt u zich hier.

Wilt u het gesprek voortzetten? Ga naar het dmarcian- forum