De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU is ontworpen om de gegevensprivacywetgeving in heel Europa te harmoniseren, om de gegevensprivacy van alle EU-burgers te beschermen en te versterken en om de manier waarop organisaties in de hele regio gegevensprivacy benaderen, te hervormen. De privacy en beveiliging van persoonlijke informatie is een dmarcian prioriteit, en we zijn toegewijd om onze klanten te helpen voldoen aan de vereisten van de AVG.

dmarcian als gegevensverwerker

Als persoonlijke gegevens worden opgeslagen op het DMARC SaaS-platform, u wordt beschouwd als gegevensbeheerder voor die gegevens en dmarcian wordt als gegevensverwerker ingeschakeld om namens u bepaalde verwerkingsactiviteiten uit te voeren. Het op een veilige en transparante manier verwerken van persoonsgegevens is belangrijk voor ons. Om de persoonlijke gegevens van individuen beter te beschermen, verstrekken we een addendum voor gegevensverwerking aan onze klanten. Dit Addendum voor gegevensverwerking maakt deel uit van de Servicevoorwaarden.

Een uitvoerbaar exemplaar van ons Addendum voor gegevensverwerking is te vinden Hier kan je daar alles over lezen..

dmarcian als een gegevensbeheerder

In sommige gevallen dmarcian fungeert als de gegevensbeheerder voor de persoonlijke gegevens die we over onze gebruikers verzamelen. Als verwerkingsverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens, dmarcian respecteert al uw rechten onder de AVG. Als u een verzoek voor ons hebt met betrekking tot deze gegevens, neem dan contact met ons op via support@dmarcian.com of vul onze in Contactformulier.

Heeft u vragen over onze naleving van de AVG? Neem dan gerust contact met ons op