dmarcian geëerd voor consumentenbescherming, beveiliging en privacy

dmarcian is genoemd naar de laatste van de Internet Society Online Trust Alliance (OTA) Audit en eervolle vermelding. De Audit and Honor Roll is de de facto standaard voor het erkennen van uitmuntende websites op het gebied van consumentenbescherming, beveiliging en verantwoordelijke privacypraktijken voor 's werelds beste bedrijven.

"dmarcian en de Online Trust Alliance delen een visie voor een veiliger internet. De OTA levert al lang broodnodige belangenbehartiging en begeleiding voor organisaties die hun online aanwezigheid in veel gemeenschappen en technologiegebieden willen verbeteren. dmarcianDe opname in de erelijst van OTA weerspiegelt onze gemeenschappelijke inzet om van internet een betere plek te maken. " -  Tim Draegen, DIRECTEUR dmarcian

Als gegevensverwerker dmarcian hecht waarde aan de privacy en veiligheid van de persoonlijke informatie van haar klanten. dmarcian biedt regionaal geïsoleerde versies van zijn platform, om ervoor te zorgen dat klantgegevens binnen de juiste soevereine grenzen blijven, waardoor de naleving van gegevensprivacyverordeningen zoals GDPR en APPI verder wordt gewaarborgd. Bovendien is recentelijk twee-factor-authenticatie toegevoegd als beveiligingsmaatregel voor onze klanten.

Als de enige allesomvattende onafhankelijke onafhankelijke benchmark-benchmarkstudie evalueert de OTA Online Trust Audit websites in drie hoofdcategorieën: domein-, merk- en consumentenbescherming; site-, server- en infrastructuurbeveiliging; en privacy, transparantie en onthullingen. Op basis van een samengestelde gewogen analyse ontvingen sites die 80 procent of beter overall scoorden, zonder te falen in een bepaalde categorie, de aanduiding van de erelijst (lees hier de volledige methodologie).

"In deze tijd waarin veel bedrijven worden beschuldigd van het vooropstellen van winst voor klanten, zouden de websites die de Honor Roll hebben gemaakt moeten worden geprezen voor hun inzet voor online vertrouwen," zei Jeff Wilbur, technisch directeur van het initiatief van de Online Trust Alliance bij de Internet Society . "Deze aanduiding laat zien dat je een van 's werelds meest succesvolle bedrijven kunt zijn zonder de privacy, bescherming en beveiliging van consumenten in te boeten."

OTA heeft meer dan 1,200 gecontroleerd van de beste consumentgerichte websites die zich bezighouden met bankieren, consumentendiensten, Amerikaanse overheid, gezondheidszorg, nieuws en media, detailhandel, internetproviders, mobiele providers, e-mailproviders en webhosters. Het bleek dat 70 procent van de geanalyseerde websites in aanmerking kwam voor de erelijst. De categorie van de federale overheid steeg naar voren met 91 procent van de sites die op de erelijst belandden. Gezondheidszorg, een nieuwe sector die dit jaar apotheken, testlaboratoria, verzekeringsmaatschappijen en ziekenhuisketens omvat, had de laagste algehele plaatsing van eervolle rollen bij 57 procent. Meer informatie over de 2018 OTA Online Trust Audit en Honour Roll is beschikbaar https://otalliance.org/2018HonorRoll.

Over dmarcian

Opgericht door de co-auteur van de DMARC specificatie, dmarcian levert sinds 2012 producten en deskundige services die domeineigenaren helpen hun digitale activa te beveiligen. Onze SaaS-rapportagetoepassing verlicht de pijnpunten die verband houden met verwerkingscomplexen DMARC rapporteert en helpt organisaties bij het identificeren van stappen die nodig zijn om hun te bereiken DMARC doelen. Het resultaat is een veiliger e-mailecosysteem voor iedereen.

Over OTA

De internetmaatschappij Online Trust Alliance (OTA) identificeert en promoot best practices op het gebied van beveiliging en privacy die het vertrouwen van de consument in internet vergroten. Toonaangevende publieke en private organisaties, verkopers, onderzoekers en beleidsmakers dragen bij aan en volgen OTA's richtlijnen om online transacties veiliger te maken en de gegevens van gebruikers beter te beschermen. De Internet Society is een wereldwijde non-profit organisatie die zich inzet voor een open, wereldwijd verbonden, betrouwbaar en veilig internet voor iedereen.

Wilt u het gesprek voortzetten? Ga naar het dmarcian- forum