Om te helpen onze missie om "e-mail te repareren" te vervullen dmarcian groeit snel en wil onze klanten service van wereldklasse bieden door een wereldwijd netwerk van providers te creëren om onze klanten te helpen met hun DMARC inzetproces.

Interesse om partner of wederverkoper te worden? Neem contact met ons op!

Australië

INGRESSUM biedt een uitgebreid dienstenpakket om de veiligheid van uw organisatie, interne gebruikers en uw externe klanten te waarborgen, inclusief bescherming van uw digitale merken. "Voordat je aan je reis begint, moet je eerst weten waar je bent!"

Ook onderhoud aan de Filippijnen

België

IT101 biedt geavanceerde e-mail-, internet- en eindpuntbeveiligingoplossingen in heel Europa. Met meer dan 10-jaren op de markt heeft IT101 veel ervaring opgedaan en is het bedrijf een service aan het verlenen, variërend van gebruikers van 10 tot 10,000. Opererend vanuit Brussel, helpen we onze klanten en partners om een ​​weg te vinden door de IT-jungle door cloud- en on-premise oplossingen te bieden. We vertalen complexe oplossingen naar zorgeloze implementatie en gebruik.

Denemarken

CREDOCOM A / S is een particulier Deens bedrijf dat al meer dan 10-jaren bestaat. Bij CREDOCOM beschikken we over diepgaande competenties op het gebied van netwerk, beveiliging en datacenters. We adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en ondersteunen complexe oplossingen op deze gebieden, of ze nu voor eenmalig gebruik of voor een bepaald gebied zijn en volledig geïntegreerd.

DEFENDAS A / S is een gespecialiseerd bedrijf dat zich uitsluitend richt op IT-beveiliging. We hebben ervoor gekozen om samen te werken met enkele toonaangevende fabrikanten en adviesbureaus, waar we advies bieden en oplossingen bieden via onze partners. Ons primaire doel is om Deense en Noordse bedrijven te beschermen tegen cybergerelateerde bedreigingen door middel van beter ontworpen beveiligingsoplossingen en -systemen.

Frankrijk

3DX INTERNET maakt websites voor veeleisende klanten van alle groottes en sectoren voor meer dan 20-jaren. Het bedrijf brengt zijn technische beheersing van het web (ontwerp, creatie, communicatie op internet, verwijzingen) en zijn creativiteit naar bedrijven.

Italië

INJENIA begeleidt bedrijven naar digitale transformatie met oplossingen die de voordelen van effectiviteit en efficiëntie bieden, waarbij een innovatieve aanpak wordt gevolgd die wordt gekenmerkt door flexibiliteit en eenvoud. Dankzij de ervaring die is opgedaan in de loop van de projecten, voor honderden klanten in heel Italië, zowel publiek als privaat in alle sectoren, kunnen we advies, cloudstrategie, implementatie, aanpassing en integratie zonder gelijke bieden.

Nederland

CONCLUSION FIT overbrugt de kloof tussen veiligheid en ambitie. Wij overzien de gehele waardeketen van ICT, van datacenter tot eindgebruiker. Wij ontwerpen, bouwen, migreren, beheren en innoveren uw IT-landschap.

DIGITAL VILLAGE is een innovatief en veelzijdig online interactief bureau. De inwoners van de DIGITAAL DORP ga pas naar huis als de klant tevreden is. Een online ervaring zou moeten zorgen voor een verrassende, verbazingwekkende indruk bij de eindgebruiker. De kunst om die indruk achter te laten bij elke online ervaring zit in het DNA van de DIGITAAL DORP. Onze mentaliteit bereikt de verwachte doelen niet, maar overschrijdt ze.

MOTIV biedt organisaties in de publieke en private sector innovatieve ICT-beveiligingsoplossingen en -diensten om cybercriminaliteit, gegevensdiefstal en datalekken te voorkomen. Onze ervaren beveiligingsprofessionals begrijpen de problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd en de plaats van beveiliging binnen het IT-landschap. Ze identificeren beveiligingsrisico's zorgvuldig en bieden door het combineren van hoogwaardige kennis, slimme ideeën en technologische mogelijkheden, innovatieve oplossingen die zorgen voor optimaal beveiligde bedrijfsprocessen en applicaties.

Nigeria

SMSAM SYSTEM LTD is een pan-Afrikaans disruptief Cyber ​​Security Consulting-bedrijf, gedreven door een intens patriottisme en passie om de IT-assets van ALL of Africa te beveiligen door het stoppen van inbreuken bij alle instellingen en organisaties in het hele continent. Hoewel we NIET claimen dat we in staat zijn om ALLE compromissen of inbreuken op jullie infrastructuren (fysiek of in de cloud) te voorkomen, doen we een gedurfde, assertieve en ambitieuze claim om STOPBARACHES op jullie infrastructuur te STOPPEN - True Story!

Het is raadzaam om aan te geven wat we geloven - alleen Afrikanen kunnen Afrika echt veiligstellen in al zijn vertakkingen, inclusief Cyber ​​Security-aangelegenheden. We hebben een idee hoe we dit kunnen bereiken en dat is wat we doen bij SMSAM SYSTEMS.

Zweden

PULSEN werd opgericht in 1964 in een tijd dat het als baanbrekend werd beschouwd om gewoon in de industrie te zijn. Maar 50 jaar later behouden we die positie nog steeds. We hebben met succes revolutionaire veranderingen doorgemaakt in de industrie - elk van hen. En de manier waarop we het hebben gedaan, is je op je concentreren. Onze klanten. Zolang we services, systemen en producten ontwerpen met u in gedachten, zullen we nog vele jaren kunnen bestaan ​​voor 50 en nog steeds een van de grootste IT-bedrijven van Zweden zijn.

PORTS GROUP is een full-servicepartner voor wereldwijde bescherming en monitoring van handelsmerken en domeinnamen. Met meer dan 15 000-klanten in meer dan 160-landen is PORTS GROUP de marktleider in Scandinavië voor het beschermen van handelsmerken en domeinnamen.

Zwitserland

ZENData behandelt niets anders dan cyberveiligheid en digitale beveiliging. Het werkt samen met bestaande leveranciers om een ​​beveiligingsperspectief op IT te presenteren en onafhankelijke oplossingen voor te stellen. ZENData verzamelt, in één bedrijf, de beste IT-beveiligingsoplossingen die op de markt beschikbaar zijn. Het identificeert, samen met de klant, de specifieke regelingen en stappen die nodig zijn om aan hun vereisten te voldoen op basis van hun eigen risico's en bedreigingen, en biedt op maat gemaakte bescherming.

Verenigde Staten

GREATHORN levert een e-mailbeveiligingsplatform van de volgende generatie, speciaal gebouwd voor cloud-gebaseerde communicatiesystemen. CHAIRORN is gebaseerd op het fundament van machine learning en automatisering en biedt de meest effectieve en uitgebreide e-mailbeveiligingsoplossing in de branche en kan in minder dan 5 minuten worden ingezet en operationeel zijn. Met zijn eigen dataset opgebouwd uit honderden miljoenen uniek geanalyseerde bedreigingen, combineert GREATHORN de intelligentie, betrouwbaarheid en precisie die nodig is om aanvallen te voorkomen.

INBOX PROS werd opgericht in 2014 en is de toonaangevende expert op het gebied van e-mailbezorging, privacy, compliance, deliverability training en certificering in de Verenigde Staten. Wij zijn gespecialiseerd in het evalueren van de opzet van mailinginfrastructuur, e-mailverificatie, de reputatie van afzenders, bounces en klachten, lijstkwaliteit en -machtigingen, e-mailcompliance en berichtinhoud. INBOX PROS biedt ook ISP-herstel, domeinspecifieke volume- en beleidsrichtlijnen en updates voor e-mailindustrieën. We bieden ook 's werelds eerste en enige e-mail deliverability certificeringsklasse. INBOX PROS is een trots lid van M3AAWG, IAPP, EEC, AMA en andere professionele e-mailorganisaties.

ENCIRCA is een in Boston gevestigde ICANN-geaccrediteerde domeinnaamregistrar en handelsmerkbeveiligingsservicebedrijf opgericht in 2001. Het bedrijf ondersteunt registratie voor honderden TLD's, met een specialiteit in beperkte TLD's, zoals .BANK, .PHARMACY, .TRAVEL en .JOBS. evenals de meerderheid van ccTLD's. Het bedrijf is de exclusieve registrar en validatieprovider voor veel TLD's, waaronder: .REALTOR, .MED, .HOMES, .MOTORCYCLES, .AUTOS, .BOATS en .YACHTS, evenals verscheidene andere onder niet-openbaarmaking.

Als toonaangevende aanbieder van cloudoplossingen creëert ONIX gerichte oplossingen met infrastructuur, samenwerking, apparaten, zoek- en georuimtelijke technologie. We ondersteunen onze strategische planning en implementatie met onvergelijkbare doorlopende service, training en ondersteuning.