Ons doel

Het doel van dmarcian is om DMARC wijd en zijd te verspreiden door de toegankelijkheid, pleitbezorging en thought leadership te vergroten. We bereiken dit door ons te concentreren op de mensen die het werk doen en hen te helpen de wereld van e-mail en de grotere wereld een betere plek voor iedereen te maken.

"De Global Cyber ​​Alliance (GCA) is een internationale, sectoroverschrijdende inspanning gericht op het uitbannen van cyberrisico's en het verbeteren van onze verbonden wereld."

dmarcian hielp GSA al vroeg informeren over DMARC, wat leidde tot de aanneming van DMARC als een van hun prioriteiten. We blijven overal ter wereld beleidsbeïnvloeding organiseren.

"APWG is de internationale coalitie die het wereldwijde antwoord op cybercriminaliteit verenigt in de sectoren industrie, overheid en rechtshandhaving en NGO's."

dmarcian ondersteunt APWG door gedeeld onderzoek en nieuwe initiatieven om de beveiliging van e-mail te vergroten.

"De missie van de IETF is om internet beter te laten werken door hoogwaardige, relevante technische documenten te produceren die van invloed zijn op de manier waarop mensen internet ontwerpen, gebruiken en beheren."

dmarcian draagt ​​rechtstreeks bij aan de standaardisatie van DMARC door actieve deelname aan de DMARC-werkgroep.

"We richten ons systematisch op operationele problemen met internetmisbruik, waaronder technologie, samenwerking tussen bedrijven en overheidsbeleid."

Als lid van M3AAWG draagt ​​dmarcian direct bij aan de missie van M3AAWG door onderzoek te presenteren, samen te werken aan de ontwikkeling van best practices en nieuwe ideeën aan de M3AAWG-gemeenschap te brengen.

Onze waarden

We waarderen het potentieel in elke persoon en proberen daarover in elk onderdeel van ons bedrijf te spreken. We dragen deze waarde voorwaarts omdat we onze positieve impact maximaliseren door onze winst te herinvesteren in onze werknemers, onze gemeenschappen en onze omgeving.

Onze werknemers

Werkgelegenheid om overal ter wereld te werken

Hoogste standaard van voordelen

Stimuleer professionele en persoonlijke groei en ontwikkeling

Onze gemeenschap

Ondersteuning en ondersteuning van belangenbehartigingsgroepen

Voorkeur voor lokale bronnen

Actieve participatie in onze buurten

Onderwijs voor anderen

Steun lokale goede doelen

Onze omgeving

Vereenvoudig werkomgevingen om zowel afval als e-waste te verminderen

Op hernieuwbare energie gebaseerde diensten

Volg welwillende handelspraktijken

Steun non-profitorganisaties gericht op positieve verandering voor het milieu

Onze verplichtingen

Wij geloven dat waarden actie vereisen. dmarcian streeft naar een positieve impact, niet alleen in het e-mailecosysteem of in ons eigen bedrijf, maar in de wereld. Daartoe hebben we ons verbonden tot allianties die aansluiten bij onze kernwaarden.

Gecertificeerde B-bedrijven zijn bedrijven die voldoen aan de hoogste normen voor geverifieerde sociale en milieuprestaties, publieke transparantie en wettelijke aansprakelijkheid om winst en doel in evenwicht te brengen. B Corps versnellen een wereldwijde cultuuromslag om succes in het bedrijfsleven opnieuw te definiëren en een meer inclusieve en duurzame economie op te bouwen.

De meest uitdagende problemen van de maatschappij kunnen niet alleen door de overheid en non-profitorganisaties worden opgelost. De B ​​Corp-gemeenschap werkt aan verminderde ongelijkheid, lagere niveaus van armoede, een gezonder milieu, sterkere gemeenschappen en het creëren van meer hoogwaardige banen met waardigheid en doel. Door gebruik te maken van de kracht van het bedrijfsleven, gebruiken B Corps winst en groei als een middel tot een groter doel: positieve impact voor hun werknemers, gemeenschappen en het milieu.

B-korps vormt een gemeenschap van leiders en stimuleert een wereldwijde beweging van mensen die zaken gebruiken als een motor voorgoed.

1% voor de planeet is een wereldwijde organisatie die dollars en doeners verbindt om slim milieubeheer te versnellen. We erkennen dat het huidige niveau van milieugeld geven - alleen 3% van de totale filantropie - niet genoeg is om de meest urgente problemen waarmee onze planeet wordt geconfronteerd op te lossen.

Door ons zakelijke en individuele lidmaatschap inspireert 1% for the Planet mensen om milieuorganisaties te ondersteunen via jaarlijks lidmaatschap en dagelijkse acties. We adviseren over het geven van strategieën, we certificeren donaties en we versterken de impact van het netwerk.