Ons doel

dmarcianHet doel is om zich te verspreiden DMARC wijd en zijd door het vergroten van toegankelijkheid, belangenbehartiging en leiderschap op het gebied van denken. We bereiken dit door ons te richten op de mensen die het werk doen en hen te helpen de wereld van e-mail en de grotere wereld voor iedereen beter te maken.

"De Global Cyber ​​Alliance (GCA) is een internationale, sectoroverschrijdende inspanning gericht op het uitbannen van cyberrisico's en het verbeteren van onze verbonden wereld."

dmarcian hielp GSA te onderwijzen DMARC vroeg wat leidde tot de goedkeuring van DMARC als een van hun prioriteiten. We blijven coördineren rond advocacy-evenementen over de hele wereld.

"APWG is de internationale coalitie die het wereldwijde antwoord op cybercriminaliteit verenigt in de sectoren industrie, overheid en rechtshandhaving en NGO's."

dmarcian ondersteunt APWG door gedeeld onderzoek en nieuwe initiatieven om de beveiliging van e-mail te vergroten.

"De missie van de IETF is om internet beter te laten werken door hoogwaardige, relevante technische documenten te produceren die van invloed zijn op de manier waarop mensen internet ontwerpen, gebruiken en beheren."

dmarcian draagt ​​rechtstreeks bij aan de standaardisatie van DMARC door actieve deelname aan de DMARC werkgroep.

"De Internet Society ondersteunt en bevordert de ontwikkeling van internet als een wereldwijde technische infrastructuur, een hulpmiddel om het leven van mensen te verrijken, en een kracht voor goed in de samenleving."

Als lid, dmarcian ondersteunt het bouwen en ondersteunen van gemeenschappen die internet laten werken; en de vooruitgang van de ontwikkeling en toepassing van internetinfrastructuur, technologieën en open standaarden.

"We richten ons systematisch op operationele problemen met internetmisbruik, waaronder technologie, samenwerking tussen bedrijven en overheidsbeleid."

Als lid van M3AAWG, dmarcian draagt ​​rechtstreeks bij aan de missie van M3AAWG door onderzoek te presenteren, samen te werken aan de ontwikkeling van best practices en nieuwe ideeën aan de M3AAWG-gemeenschap te brengen.

Onze waarden

We waarderen het potentieel in elke persoon en proberen daarover in elk onderdeel van ons bedrijf te spreken. We dragen deze waarde voorwaarts omdat we onze positieve impact maximaliseren door onze winst te herinvesteren in onze werknemers, onze gemeenschappen en onze omgeving.

Onze werknemers

Werkgelegenheid om overal ter wereld te werken

Hoogste standaard van voordelen

Stimuleer professionele en persoonlijke groei en ontwikkeling

Onze gemeenschap

Ondersteuning en ondersteuning van belangenbehartigingsgroepen

Voorkeur voor lokale bronnen

Actieve participatie in onze buurten

Onderwijs voor anderen

Steun lokale goede doelen

Onze omgeving

Vereenvoudig werkomgevingen om zowel afval als e-waste te verminderen

Op hernieuwbare energie gebaseerde diensten

Volg welwillende handelspraktijken

Steun non-profitorganisaties gericht op positieve verandering voor het milieu

Onze verplichtingen

Wij geloven dat waarden actie vereisen. dmarcian zet zich in voor een positieve impact, niet alleen in het e-mailecosysteem of in ons eigen bedrijf, maar in de wereld. Daartoe hebben we ons verbonden tot allianties die aansluiten bij onze kernwaarden.

B Corporation-logo

Gecertificeerde B-bedrijven zijn bedrijven die voldoen aan de hoogste normen voor geverifieerde sociale en milieuprestaties, publieke transparantie en wettelijke aansprakelijkheid om winst en doel in evenwicht te brengen. B Corps versnellen een wereldwijde cultuuromslag om succes in het bedrijfsleven opnieuw te definiëren en een meer inclusieve en duurzame economie op te bouwen.

De meest uitdagende problemen van de maatschappij kunnen niet alleen door de overheid en non-profitorganisaties worden opgelost. De B ​​Corp-gemeenschap werkt aan verminderde ongelijkheid, lagere niveaus van armoede, een gezonder milieu, sterkere gemeenschappen en het creëren van meer hoogwaardige banen met waardigheid en doel. Door gebruik te maken van de kracht van het bedrijfsleven, gebruiken B Corps winst en groei als een middel tot een groter doel: positieve impact voor hun werknemers, gemeenschappen en het milieu.

B-korps vormt een gemeenschap van leiders en stimuleert een wereldwijde beweging van mensen die zaken gebruiken als een motor voorgoed.

1% voor de planeet is een wereldwijde organisatie die dollars en doeners verbindt om slim milieubeheer te versnellen. We erkennen dat het huidige niveau van milieugeld geven - alleen 3% van de totale filantropie - niet genoeg is om de meest urgente problemen waarmee onze planeet wordt geconfronteerd op te lossen.

Door ons zakelijke en individuele lidmaatschap inspireert 1% for the Planet mensen om milieuorganisaties te ondersteunen via jaarlijks lidmaatschap en dagelijkse acties. We adviseren over het geven van strategieën, we certificeren donaties en we versterken de impact van het netwerk.

Tijdlijn

juni 2019

dmarcian verdient B Corporation®-certificering van B Lab®, een non-profitorganisatie die een wereldwijde beweging van mensen bedient die zaken als een bron voorgoed gebruiken.

november 2018

Tijdens een recente DK Hostmaster-workshop, gast instructeur Tim Draegen, CEO van dmarcian, hielp deelnemers beter begrijpen hoe DMARC maakt gebruik van authenticatie om e-mailbeveiliging te verbeteren met behulp van de bekende SPF en DKIM mechanismen, hoe DMARCDe rapportageprotocollen helpen e-maildomeinen snel en nauwkeurig te beschermen en te implementeren DMARC in een organisatie.

november 2018

dmarcian is er trots op een sponsor te zijn van het jaarlijkse Centre for Cybersecurity Education and Leadership van het Montreat College, RETR3AT, een conferentie die is opgezet om mensen bewust te maken, te onderwijzen en bewust te maken van cyberbeveiliging in West-Noord-Carolina en daarbuiten. RETR3AT gaat verder dan de "1s- en 0s-benadering" van cybersecurity-trainingen, waardoor deelnemers worden uitgedaagd om na te denken over hoe ze kunnen leiden bij het beschermen van de informatie van hun organisatie binnen een ethisch kader.

2018

dmarcian sluit zich aan bij 1% voor de planeet, die mensen inspireert om milieuorganisaties te ondersteunen via jaarlijks lidmaatschap en dagelijkse acties. We adviseren over het geven van strategieën, we certificeren donaties en we versterken de impact van het netwerk.

2018

Voor 2018, dmarcian had een totaal van 691 van werknemersvrijwilligersuren voor verschillende non-profitorganisaties en gemeenschapsorganisaties wereldwijd, terwijl we onze positieve impact wereldwijd maximaliseren.

2018

We zijn trots om te ondersteunen Het Earth Law Center en Community Environmental Legal Defense Fund omdat we geloven dat de creatie of verandering in beleid acties stimuleert die het leven van velen verbeteren.

De e-mailstandaard DMARC werd opgericht om de kwaliteit en betrouwbaarheid van het grootste medium van zakelijke communicatie te verbeteren. Maar dit gratis medium heeft vertegenwoordiging en toewijding nodig om de verandering te creëren die nodig is om een ​​veiligere zakelijke omgeving te creëren. Wij, bij dmarcian, zijn de beheerders van de e-mailomgeving.

Evenzo dienen zowel het Earth Law Centre als het Community Environmental Legal Defence Fund als een stem voor het milieu en gemeenschappen die niet voor zichzelf kunnen spreken. Ze bieden juridisch advies, creëren nieuwe wetten en voeden het publiek op om de planeet te beschermen.

We opereren in solidariteit als pleitbezorgers voor een betere wereld.