Om onze missie om e-mail te "repareren" te helpen vervullen, breidt dmarcian zich snel uit en probeert het een service van wereldklasse te bieden aan onze klanten door een wereldwijd netwerk van providers te creëren om onze klanten te helpen met hun DMARC-implementatieproces.

Wilt u onze partner of wederverkoper worden?  Neem dan contact met ons op!

Australië

INGRESSUM biedt een uitgebreid dienstenpakket om de veiligheid van uw organisatie, van interne gebruikers en van uw externe klanten te waarborgen met inbegrip van de bescherming van uw digitale merken. "Voordat je aan je reis begint, moet je eerst weten waar je bent!"

Levert ook diensten in de Filippijnen 

België

DESTINY NV is een B2B Cloud Telecom-uitdager en levert state-of-the-art e-mail-, web- en endpoint-beveiligingsoplossingen in heel Europa. Met meer dan 10 jaar ervaring in de telecom- en beveiligingsmarkt heeft DESTINY een spraakmakende ervaring opgebouwd en bedient het bedrijven, variërend van 10 tot 10.000 gebruikers. Vanuit Brussel helpen we onze klanten en partners om een ​​weg te vinden door de IT-jungle door op maat gemaakte veilige cloud telecomoplossingen te bieden. Zo vertalen we complexe uitdagingen naar een zorgeloze dienstverlening .. zoals het hoort!

Tsjechische Republiek

mailkit-logo

MAILKIT is in 2006 in Praag opgericht en heeft zich vanaf dag XNUMX onderscheiden als een bedrijf dat serieus stelling neemt tegen SPAM en andere snode vormen van e-mailverkeer. Als gevolg daarvan kan het bedrijf bogen op een ongeëvenaarde reputatiescore bij inboxproviders en antimisbruiksystemen.

Denemarken

CREDOCOM A / S is een Deens particulier bedrijf dat al meer dan 10 jaar bestaat. Bij CREDOCOM beschikken we over diepgaande competenties op het gebied van netwerk, beveiliging en datacenters. Wij adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en ondersteunen complexe oplossingen op deze gebieden, of het nu gaat om eenmalig gebruik of transversaal en volledig geïntegreerd.

DEFENDAS A / S is een gespecialiseerd bedrijf dat zich uitsluitend richt op IT-beveiliging. We hebben ervoor gekozen om samen te werken met een aantal toonaangevende fabrikanten en adviesbureaus, waar we advies bieden en oplossingen leveren via onze partners. Ons primaire doel is om Deense en Scandinavische bedrijven te beschermen tegen cybergerelateerde bedreigingen door middel van beter ontworpen beveiligingsoplossingen en -systemen.

OMNISEC is een Deens bedrijf dat gespecialiseerd is in informatie en cyberbeveiliging. OMNISEC biedt professioneel advies, managed services en ondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging en GDPR. We bieden dit aan op on-prem, hybride en cloudoplossingen. We helpen klanten met oplossingen in Firewall, Antivirus, DMARC/SPF/DKIM, SIEM en anderen.

Frankrijk

3DX-logo

3DX is een expert geworden op het gebied van e-mailbeveiliging en in het bijzonder bewaking en verdediging tegen identiteitsdiefstal. Het 3DX-team is er trots op samen te werken met dmarcian om Franse bedrijven en organisaties te ondersteunen bij de inzet van hun defensieve DMARC-beleid..

Italië

INJENIA begeleidt bedrijven naar digitale transformatie met oplossingen die de voordelen van effectiviteit en efficiëntie bieden. Hun innovatieve aanpak kenmerkt zich door flexibiliteit en eenvoud. Dankzij de ervaring opgedaan in de loop van de projecten voor honderden klanten door heel Italië, zowel overheidsinstanties als particuliere uit allerlei sectoren, kunnen ze als geen ander de volgende diensten aanbieden: advies, cloudstrategie, implementatie, maatwerk en integratie. 

Nederland

CONCLUSIE FIT slaat een brug tussen veiligheid en ambitie. We overzien de hele ICT-waardeketen, van datacenter tot eindgebruiker. Wij ontwerpen, bouwen, migreren, beheren en innoveren uw IT-landschap.

DIGITAL VILLAGE is een innovatief en veelzijdig online interactief bureau. De medewerkers van DIGITAL VILLAGE ga pas naar huis als de klant tevreden is. Een online ervaring moet een verrassende, geweldige indruk maken op de eindgebruiker. De kunst om bij elke online ervaring die indruk achter te laten, zit in het DNA van de DIGITAL VILLAGE. Onze mentaliteit is niet de verwachte doelen bereiken, maar ze overtreffen.

MOTIV biedt organisaties in de publieke en private sector innovatieve ICT-beveiligingsoplossingen en -diensten om cybercrime, datadiefstal en datalekken te voorkomen. Onze ervaren beveiligingsprofessionals begrijpen de problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd en de plaats van beveiliging binnen het IT-landschap. Ze brengen veiligheidsrisico's zorgvuldig in kaart en bieden door het combineren van hoogwaardige kennis, slimme ideeën en technologische mogelijkheden innovatieve oplossingen die zorgen voor optimaal beveiligde bedrijfsprocessen en applicaties.

Software Connection is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren, beveiligen en beheren van digitale infrastructuur voor EMAIL, DNS en alles wat daarmee samenhangt.

Nigeria

SMSAM SYSTEM LTD is een pan-Afrikaans ontwrichtend Cyber ​​Security Consulting-bedrijf, gedreven met intens patriottisme en passie om alle IT-middelen van Afrika te beveiligen door inbreuk bij alle instellingen en organisaties over het hele continent tegen te houden. Hoewel we niet beweren dat we in staat zijn om alle compromissen of indringers in uw infrastructuur (fysiek of cloud) te kunnen voorkomen, durven we wel te beweren dat we ieder inbreuk op uw infrastructuur kunnen tegenhouden!

Het lijkt ons niet verkeerd om uit te spreken waar we voor staan: alleen Afrikanen kunnen Afrika echt beveiligen, in alle opzichten, ook cyberbeveiliging. We hebben een idee hoe we dit kunnen bereiken en dat doen we bij SMSAM SYSTEMS.

Noorwegen

INTILITY is een geïndustrialiseerde en volledig beheerde platformdienst die door meer dan 600 bedrijven op 2000 locaties in Noorwegen en de rest van de wereld wordt gebruikt. INTILITY omvat end-to-end verantwoordelijkheid voor alles, van lokale infrastructuur en apparaten tot een steeds groter wordend ecosysteem van geïntegreerde clouddiensten zoals Microsoft Azure, Office 365 en Amazon Web Services. Een veilig en goed functionerend platform is een voorwaarde voor bedrijven die gebruik willen maken van IT om hun eigen productiviteit en concurrentiekracht te vergroten. INTILITEIT zorgt voor tevreden medewerkers en werkt als een katalysator voor bedrijven die hun eigen core business willen digitaliseren.

Zweden

EXCEDO NETWORKS helpt organisaties hun merken en bedrijfsnamen digitaal te beveiligen. In combinatie met technische bedienings-, beveiligings- en controlediensten maken ze controle, beschikbaarheid en bescherming mogelijk voor zowel digitale aanwezigheid en identiteit als voor merken van bedrijven. Hun doel is de Scandinavische markt, maar hun technische diensten worden wereldwijd aan klanten geleverd.

PULSEN werd in 1964 opgericht in een tijd dat het als baanbrekend werd beschouwd om gewoon in de industrie te zitten. Maar 50 jaar later houden ze die positie nog steeds in stand. "We hebben alle mogelijke revolutionaire veranderingen in de industrie overleefd. En we hebben het gedaan door ons te concentreren op onze klanten. Zolang we services, systemen en producten ontwerpen met u in gedachten, zullen we het nog eens 50 jaar volhouden en een van de grootste IT-bedrijven van Zweden blijven."

PORTS GROUP is een full-service partner voor wereldwijde bescherming en monitoring van handelsmerken en domeinnamen. Met meer dan 15 klanten in meer dan 000 landen is PORTS GROUP de marktleider in Scandinavië voor het beschermen van handelsmerken en domeinnamen.

RULE COMMUNICATION AB ontwikkelt slimme communicatieoplossingen op het snijvlak van technologie. Het systeem Rule, dat wordt gebruikt voor digitale communicatie via e-mail en sms, is ontwikkeld in nauwe dialoog met de klanten, resulterend in een gebruiksvriendelijk systeem dat de externe communicatie stroomlijnt.

Zwitserland

ZENData handelt in niets anders dan cyberbeveiliging en digitale bescherming. Het werkt samen met bestaande leveranciers om een ​​veiligheidsstandpunt op IT te presenteren en onafhankelijke oplossingen voor te stellen. ZENData verzamelt, in één bedrijf, de beste IT-beveiligingsoplossingen die op de markt beschikbaar zijn. Het identificeert, samen met de klant, de specifieke regelingen en stappen die nodig zijn om aan hun vereisten te voldoen op basis van hun eigen risico's en bedreigingen, en biedt bescherming op maat.

Verenigde Staten

Logo van SparkPost Partner

SPARKPOST, 's werelds # 1 analyseplatform voor e-mailbezorgbaarheid, geeft bedrijven bruikbare, realtime gegevens om de e-mailprestaties te optimaliseren, de betrokkenheid te vergroten en een hogere inboxplaatsing te bereiken. Het krachtige datagestuurde platform van SPARKPOST, dat meer dan een biljoen datasignalen over de hele wereld analyseert en destilleert, stelt zowel de klant als de beveiliging op de eerste plaats doordat het voldoet aan de AVG en SOC2 Type 2. Vertrouwd om meer dan 37% van 's werelds B2C- en B2B-e-mail te verzenden, enkele van' s werelds grootste afzenders zoals: Zillow, The New York Times, Adobe en Salary.com zijn afhankelijk van SPARKPOST om hun e-mailprogramma te optimaliseren.

GREATHORN levert een volgende generatie e-mailbeveiligingsplatform dat speciaal is ontwikkeld voor cloudgebaseerde communicatiesystemen. GREATHORN is gebaseerd op het fundament van machine learning en automatisering en biedt de meest effectieve en uitgebreide e-mailbeveiligingsoplossing in de branche. Het kan in minder dan 5 minuten worden ingezet en operationeel zijn. Met zijn eigen dataset opgebouwd uit honderden miljoenen uniek geanalyseerde bedreigingen, combineert GREATHORN de intelligentie, betrouwbaarheid en precisie die nodig is om aanvallen te voorkomen.

INBOX PROS, opgericht in 2014, is de toonaangevende expert op het gebied van bezorgbaarheid, privacy, compliance, afleverbaarheidstraining en certificering van e-mail in de Verenigde Staten. Wij zijn gespecialiseerd in het evalueren van de opzet van de mailinginfrastructuur, e-mailauthenticatie, de reputatie van de afzender, bounces en klachten, lijstkwaliteit en machtigingen, e-mailnaleving en berichtinhoud. INBOX PROS biedt ook ISP-herstel, domeinspecifieke volume- en beleidsrichtlijnen en updates voor de e-mailindustrie. We bieden ook 's werelds eerste en enige certificeringsklasse voor e-mailbezorgbaarheid. INBOX PROS is een trots lid van M3AAWG, IAPP, EEC, AMA en andere professionele e-mailorganisaties.

ENCIRCA is een in Boston gevestigde ICANN-geaccrediteerde domeinnaamregistrar en handelsmerkbeschermingsbedrijf opgericht in 2001. Het bedrijf ondersteunt registratie voor honderden TLD's, met een specialiteit in beperkte TLD's, zoals .BANK, .PHARMACY, .TRAVEL en .JOBS . evenals de meeste ccTLD's. Het bedrijf is de exclusieve registratie- en validatieprovider voor veel TLD's, waaronder: .REALTOR, .MED, .HOMES, .MOTORCYCLES, .AUTOS, .BOATS en .YACHTS, evenals verschillende andere onder geheimhouding.

Als toonaangevende aanbieder van cloudoplossingen bedenkt ONIX gerichte oplossingen met technologie toegespitst op infrastructuur, samenwerking en apparaten, maar ook zoek- en geospatiale technologie. "Onze strategische planning en implementatie wordt ondersteund door doorlopende service, training en ondersteuning."