Wij zijn de DMARC-hub van de wereld

Ervaren vakmensen, belangrijke exploitanten en de uitvinders van de technologie die e-mail voor iedereen beter maakt.

Opgericht in 2012 door een van de primaire auteurs van de DMARC specificatie, dmarcian is in XNUMX opgericht door een van de auteurs van de DMARC-specificatie en we houden ons bezig met het upgraden van de e-mail voor de hele wereld door DMARC voor iedereen toegankelijk te maken. dmarcian heeft wereldwijde activiteiten en personeel in zeven verschillende landen. Van kleine overheidsorganisaties tot Fortune 500-bedrijven, dmarcian heeft een internationaal trackrecord voor het helpen van organisaties in alle soorten en maten succesvol DMARC te implementeren: van kleine overheidsorganisaties tot Fortune XNUMX-bedrijven met meer dan XNUMX-medewerkers. dmarcian financiert zichzelf, dus onze focus ligt op onze klanten, niet op een investeerdersgroep.

dmarcian brengt duizenden verzenders, leveranciers en exploitanten samen in een gezamenlijke inspanning om DMARC in het e-mailecosysteem in te bouwen. Onze klanten variëren van banken, topinternetbedrijven, overheden, marketingbureaus, telecombedrijven en commerciële bedrijven, groot en klein. dmarcian -gebruikers kunnen rekenen op deskundige ondersteuning, krachtige tools, mensvriendelijke artikelen en video's en een groeiend wereldwijd netwerk van DMARC-implementatiepartners.

dmarcian heeft kantoren over de hele wereld op belangrijke locaties in Noord-Amerika, Canada, Europa en Azië-Pacific. dmarcian is er trots op een voorvechter te zijn van DMARC en dus van 'veilige e-mails' door samen te werken met organisaties zoals: de Global Cyber ​​Alliance (GCA), Online Trust Alliance (OTA), Certified Senders Alliance (CSA), Anti-Phishing Working Group (APWG), en de Messaging, Malware en Mobile Werkgroep tegen misbruik (M3AAWG).