Wij zijn de DMARC hub van de wereld.

Veteranen van de industrie, grote exploitanten en de mensen die de technologie hebben uitgevonden die e-mail voor iedereen beter maakt.

Opgericht in 2012 door een van de primaire auteurs van de DMARC specificatie, dmarcian is toegewijd aan het upgraden van de e-mail van de hele wereld door te maken DMARC voor iedereen toegankelijk. dmarcian heeft wereldwijde activiteiten en personeel in vijf verschillende landen. Van kleine overheidsorganisaties tot Fortune 500-bedrijven met meer dan 45.000-medewerkers, dmarcian heeft een internationaal trackrecord voor het helpen van organisaties over de hele wereld en van alle soorten en maten met succes in te zetten DMARC. dmarcian is volledig zelf gefinancierd, dus onze focus ligt op onze klanten, niet op een investeerdersgroep.

dmarcian brengt duizenden verzenders, leveranciers en operators samen in een gezamenlijke inspanning om DMARC in het e-mailecosysteem te bouwen. Onze klanten variëren van banken, topinternetbedrijven, overheden, marketingbureaus, telecombedrijven en commerciële bedrijven van alle groottes. dmarcian gebruikers hebben toegang tot deskundige ondersteuning, krachtige tools, mensvriendelijke artikelen en video's en een groeiend wereldwijd netwerk van DMARC inzet partners.

dmarcian heeft kantoren over de hele wereld op belangrijke locaties in Noord-Amerika, Canada, Europa en Azië-Pacific, dmarcian is er trots op kampioen te zijn van DMARC en dus van 'beveiligde e-mail' in samenwerking met organisaties zoals de Global Cyber ​​Alliance (GCA), Online Trust Alliance (OTA), Certified Senders Alliance (CSA), Anti-Phishing Working Group (APWG), en de Messaging, Malware en Mobile Werkgroep tegen misbruik (M3AAWG).