Wij zijn de DMARC-hub van de wereld

Ervaren vakmensen, belangrijke exploitanten en de uitvinders van de technologie die e-mail voor iedereen beter maakt.

- dmarcian is in XNUMX opgericht door een van de auteurs van de DMARC-specificatie en we houden ons bezig met het upgraden van de e-mail voor de hele wereld door DMARC voor iedereen toegankelijk te maken. dmarcian heeft wereldwijde activiteiten en personeel in vijf verschillende landen. Van kleine overheidsorganisaties tot Fortune 500-bedrijven, dmarcian heeft een internationaal trackrecord voor het helpen van organisaties in alle soorten en maten succesvol DMARC te implementeren: van kleine overheidsorganisaties tot Fortune XNUMX-bedrijven met meer dan XNUMX-medewerkers. dmarcian financiert zichzelf, dus onze focus ligt op onze klanten, niet op een investeerdersgroep.

dmarcian brengt duizenden verzenders, leveranciers en exploitanten samen in een gezamenlijke inspanning om DMARC in het e-mailecosysteem in te bouwen. Onze klanten variëren van banken, topinternetbedrijven, overheden, marketingbureaus, telecombedrijven en commerciële bedrijven, groot en klein. dmarcian -gebruikers kunnen rekenen op deskundige ondersteuning, krachtige tools, mensvriendelijke artikelen en video's en een groeiend wereldwijd netwerk van DMARC-implementatiepartners.

dmarcian heeft kantoren over de hele wereld op belangrijke locaties in Noord-Amerika, Canada, Europa en Azië-Pacific. dmarcian is er trots op een voorvechter te zijn van DMARC en dus van 'veilige e-mails' door samen te werken met organisaties zoals: de Global Cyber ​​Alliance (GCA), Online Trust Alliance (OTA), Certified Senders Alliance (CSA), Anti-Phishing Working Group (APWG), en de Messaging, Malware en Mobile Werkgroep tegen misbruik (M3AAWG).