SPF Landmeter

De SPF Landmeter is een SPF diagnostisch hulpmiddel dat een grafische weergave van geeft SPF archief. Met de grafische weergave kunnen mensen snel bepalen welke servers namens een domein mogen worden verzonden. (Merk op dat deze diagnostische tool zich richt op domein-niveau authenticatie en negeert grotendeels de delen van SPF die handelen over de lokale delen van e-mailadressen.)

Onze tools zijn in onderhoud. Probeer het later opnieuw.

waarschuwing

Fout

Toegang / bookmark deze inspectie op

Bedoelde u

?

Klik op knooppunten om uit te vouwen.

Alles uitvouwen

Alles samenvouwen

mechanismen

modifiers

netblock

Voorkomen

Domein

Record

DNS-zoekmechanismen / modifiers om het record op te lossen

Deze record wordt als verbroken beschouwd en kan worden hersteld door het aantal DNS-vraagmechanismen / modifiers te verminderen. Zie voor meer informatie over het probleem "Te veel DNS"

Deze record maakt gebruik van een aanzienlijk aantal DNS-vraagmechanismen / modifiers. Er moet aandacht worden besteed om te bepalen of dat aantal moet worden verminderd.

Deze record maakt gebruik van een klein aantal DNS-zoekmechanismen / modifiers. Er is geen bevestiging vereist. Als dit record door andere records moet worden opgenomen, overweeg dan het aantal DNS-vraagmechanismen / -wijzigingen (indien mogelijk) te verminderen om het totale hulpbronnengebruik laag te houden.

Deze record gebruikt geen DNS-zoekmechanismen / modifiers. Er zijn geen efficiëntiewinst te behalen in termen van het verminderen van het aantal DNS-query's.

Meer informatie SPF mechanismen / modificatoren.

netblocks zijn toegestaan

individuele IPv4-adressen

Geautoriseerde netblocks produceren SPF "geslaagd" resultaten (in tegenstelling tot "neutraal", "mislukt" of "softfail").

Dubbele netblock-autorisatie

De volgende netblocks zijn meer dan eens geautoriseerd. Duplicaten duiden meestal op inefficiënte records of overbodige "include" -mechanismen en moeten worden verwijderd.

Record afvlakking

De dmarcian SPF Record Flattener herschrijft deze record door dubbele netblocks te verwijderen, overlappende netblocks samen te vouwen en 0 DNS-query-mechanismen / modifiers te gebruiken. Elk SPF record wordt bewaard tot minder dan 512 bytes om in een enkel UDP-pakket te passen (ervan uitgaande dat geen andere TXT-records het DNS-label delen).
Deze aanpak wordt overwogen experimenteel en zou niet zonder zorgvuldige controle worden gebruikt. Door een record af te vlakken, ontvangt u geen wijzigingen die afkomstig zijn van 'include', tenzij u deze zelf bijhoudt en de record handmatig bijwerkt. Gebruik dit niet als u niet volledig begrijpt wat dit betekent.

OPMERKING: deze benadering houdt geen rekening met administratieve of domeingrenzen en is bedoeld om aan te tonen dat "geminimaliseerd" SPF records zijn mogelijk. De aanwezigheid van ongewone kwalificaties, macro's en creatieve semantiek levert waarschijnlijk minder dan optimale resultaten op.

Gefeliciteerd! Jouw SPF record is geldig.

Er is iets mis met je SPF record.

Nee SPF Neem op voor dit domein.

Voer domein in

Enquêtedomein