SPF Surveyor

De SPF Surveyor is een SPF-diagnosetool met een grafische weergave van SPF-records. Met de grafische weergave kunnen mensen snel bepalen welke servers namens een domein mogen worden verzonden. (Merk op dat deze diagnostische tool zich richt op domein-niveau authenticatie en negeert grotendeels de gedeelten van SPF die betrekking hebben op de lokale delen van e-mailadressen.)

Onze tools zijn in onderhoud. Probeer het later opnieuw.

waarschuwing

Fout

Toegang / bookmark deze inspectie op

Klik op knooppunten om uit te vouwen.

Alles uitvouwen

Alles samenvouwen

mechanismen

modifiers

netblock

Voorkomen

Domein

Record

DNS-zoekmechanismen / modifiers om het record op te lossen

Deze record wordt als verbroken beschouwd en kan worden hersteld door het aantal DNS-vraagmechanismen / modifiers te verminderen. Zie voor meer informatie over het probleem "Te veel DNS"

Deze record maakt gebruik van een aanzienlijk aantal DNS-vraagmechanismen / modifiers. Er moet aandacht worden besteed om te bepalen of dat aantal moet worden verminderd.

Deze record maakt gebruik van een klein aantal DNS-zoekmechanismen / modifiers. Er is geen bevestiging vereist. Als dit record door andere records moet worden opgenomen, overweeg dan het aantal DNS-vraagmechanismen / -wijzigingen (indien mogelijk) te verminderen om het totale hulpbronnengebruik laag te houden.

Deze record gebruikt geen DNS-zoekmechanismen / modifiers. Er zijn geen efficiëntiewinst te behalen in termen van het verminderen van het aantal DNS-query's.

Meer informatie over SPF-mechanismen / modifiers.

netblocks zijn toegestaan

individuele IPv4-adressen

Geautoriseerde netblocks produceren SPF "pass" -resultaten (in tegenstelling tot "neutraal", "falen" of "softfail").

Dubbele netblock-autorisatie

De volgende netblocks zijn meer dan eens geautoriseerd. Duplicaten duiden meestal op inefficiënte records of overbodige "include" -mechanismen en moeten worden verwijderd.

Record afvlakking

De dmarcian SPF Record Flattener (experimenteel!) Herschrijft deze record door dubbele netblocks te verwijderen, overlappende netblocks samen te vouwen en 0 DNS-zoekmechanismen / modifiers te gebruiken. Elke SPF-record wordt gehouden tot minder dan 512-bytes om in een enkel UDP-pakket te passen (ervan uitgaande dat geen andere TXT-records het DNS-label delen).

OPMERKING: deze benadering houdt geen rekening met administratieve of domeingrenzen en is bedoeld om aan te tonen dat 'verkleinde' SPF-records mogelijk zijn. De aanwezigheid van ongebruikelijke kwalificaties, macro's en creatieve semantiek levert waarschijnlijk minder dan optimale resultaten op.

Hartelijk gefeliciteerd! Uw SPF-record is geldig.

Er is iets mis met uw SPF-record.

Geen SPF-record voor dit domein.

Voer domein in

Enquêtedomein