SPF Surveyor

SPF Record Check

De SPF Surveyor is een diagnostisch SPF-hulpmiddel dat een grafische weergave van de SPF-records geeft. De grafische weergave stelt mensen in staat om snel te identificeren welke servers geautoriseerd zijn om namens een domein te verzenden. (Let op: dit diagnostische hulpmiddel richt zich op authenticatie op domeinniveau en negeert de SPF-onderdelen die betrekking hebben op de lokale delen van e-mailadressen grotendeels).

Waarom een SPF-check / SPF-zoekopdracht uitvoeren??

  • Ga na of uw SPF-record correct is gepubliceerd
  • Voorkom fouten in de opmaak van uw record, die kunnen leiden tot problemen met de afleverbaarheid van e-mails.
  • Ontdek eventuele discrepanties met betrekking tot uw SPF-record

Onze tools zijn in onderhoud. Probeer het later opnieuw.

Waarschuwing

Fout

Toegang / bookmark deze inspectie op

Bedoelde u

?

DNS-query's om het mechanisme / de modifier op te lossen

Klik op knooppunten om uit te vouwen.

Alles uitvouwen

Alles samenvouwen

mechanismen

modifiers

netblock

Voorkomen

Domein

Record

DNS-zoekmechanismen / modifiers om het record op te lossen

Deze record wordt als verbroken beschouwd en kan worden hersteld door het aantal DNS-vraagmechanismen / modifiers te verminderen. Zie voor meer informatie over het probleem "Te veel DNS"

Deze record maakt gebruik van een aanzienlijk aantal DNS-vraagmechanismen / modifiers. Er moet aandacht worden besteed om te bepalen of dat aantal moet worden verminderd.

Deze record maakt gebruik van een klein aantal DNS-zoekmechanismen / modifiers. Er is geen bevestiging vereist. Als dit record door andere records moet worden opgenomen, overweeg dan het aantal DNS-vraagmechanismen / -wijzigingen (indien mogelijk) te verminderen om het totale hulpbronnengebruik laag te houden.

Deze record gebruikt geen DNS-zoekmechanismen / modifiers. Er zijn geen efficiëntiewinst te behalen in termen van het verminderen van het aantal DNS-query's.

Meer informatie SPF mechanismen / modificatoren.

netblocks zijn toegestaan

individuele IPv4-adressen

Geautoriseerde netblocks produceren SPF "geslaagd" resultaten (in tegenstelling tot "neutraal", "mislukt" of "softfail").

Dubbele netblock-autorisatie

De volgende netblocks zijn meer dan eens geautoriseerd. Duplicaten duiden meestal op inefficiënte records of overbodige "include" -mechanismen en moeten worden verwijderd.

Record afvlakking

Het dmarcian SPF Record Flattener herschrijft deze record door dubbele netblocks te verwijderen, overlappende netblocks samen te vouwen en 0 DNS-query-mechanismen / modifiers te gebruiken. Elk SPF record wordt bewaard tot minder dan 512 bytes om in een enkel UDP-pakket te passen (ervan uitgaande dat geen andere TXT-records het DNS-label delen).
Deze aanpak wordt overwogen experimenteel en zou niet zonder zorgvuldige controle worden gebruikt. Door een record af te vlakken, ontvangt u geen wijzigingen die afkomstig zijn van 'include', tenzij u deze zelf bijhoudt en de record handmatig bijwerkt. Gebruik dit niet als u niet volledig begrijpt wat dit betekent.

OPMERKING: deze benadering houdt geen rekening met administratieve of domeingrenzen en is bedoeld om aan te tonen dat "geminimaliseerd" SPF records zijn mogelijk. De aanwezigheid van ongewone kwalificaties, macro's en creatieve semantiek levert waarschijnlijk minder dan optimale resultaten op.

Gefeliciteerd! Jouw SPF record is geldig.

Er is iets mis met je SPF record.

Nee SPF Neem op voor dit domein.

We hebben gemerkt dat u geen DMARC Vermelding. Dit domein is niet beschermd tegen phishing of ongeautoriseerd misbruik. Leer meer over DMARC hier of start een gratis proefperiode van 14 dagen vandaag.

Voer domein in

Analyseer domein

Meer over het maken en toevoegen van een SPF-record leest u hier.

Voor meer details over de SPF-syntaxtabel, klikt u hier.