video: DMARC - Rendement op investering

By 7 december 2015E-mailtechnologie, Video's

We hebben een korte video gemaakt over DMARCROI:

Deze video is onderdeel van een grotere videoserie over alle dingen DMARC.

Het transcript volgt:


Het inzetten DMARC kan een aantal zeer mooie voordelen opleveren voor verschillende facetten van een organisatie. Deze korte video gaat door een aantal dingen om te overwegen bij het bepalen van de Return On Investment van DMARC.

Veel organisaties kijken naar DMARC voor het eerst vanuit een specifiek perspectief dat misschien geen rekening houdt DMARCtotale waarde.

  • Mensen in beveiliging kunnen voordelen zien in DMARC als een anti-phishing-technologie.
  • Mensen in marketing zien mogelijk voordelen in DMARC als een manier om e-mail gemakkelijk te bezorgen en dus aan klanten.
  • Mensen in management kunnen voordelen zien in DMARC als een compliance-instrument om te zorgen dat de normen van een organisatie worden nageleefd.

Eigenlijk gebruikt iedereen overal altijd e-mail, en zo DMARCDe waarde kan verschillen, afhankelijk van het perspectief van een individu. Bij het samenstellen van een ROI-pakket DMARC, overweeg om samen te bundelen DMARCvoordelen in een compleet pakket.

Ook bij het inzetten DMARC, is het het beste om uit te rollen DMARC over alle domeinen van een organisatie in plaats van zich te concentreren op individuele domeinen. We noemen implementatie in alle domeinen van een organisatie als 'Volledige implementatie' en verwijzen naar eenmalige implementaties als 'ad hoc'. Tegen de tijd dat deze video voorbij is, zullen hopelijk de redenen voor volledige implementatie versus ad-hoc duidelijk zijn.

Vanuit een puur anti-fraude perspectief, DMARCDe ROI is gekoppeld aan de intensiteit van misbruik die een domein lijdt. Als er geen misbruik wordt gemaakt van een domein, rechtvaardigt u de implementatiekosten DMARC wordt moeilijk. Als een domein zwaar wordt aangevallen, kan een organisatie een project wellicht rechtvaardigen om een ​​domein hieraan te laten voldoen DMARC. In deze context is de complexiteit van de e-mailinfrastructuur van een organisatie een belangrijke factor in de implementatiekosten. Grote organisaties die worden aangevallen, kunnen de kosten hiervan wellicht rechtvaardigen DMARC inzet als hun infrastructuur relatief eenvoudig is.

Naarmate de complexiteit van infrastructuur groeit, neemt ook de complexiteit van de inzet toe DMARC, waardoor een aantal zeer grote en complexe bedrijven in een positie achterblijven DMARC is buiten bereik. Als je daaraan toevoegt DMARC beschermt alleen tegen exact-domein misbruik van domeinen gevonden in de From: -header van e-mail en dat criminelen look-a-like domeinen kunnen registreren om fraude te bestendigen, de ROI-berekening kan erg moeilijk zijn om te halen door dezelfde organisaties die het het meest nodig hebben .

In plaats van te behandelen DMARC zoals een stand-alone anti-fraude technologie, behandel het beveiligingsaspect van DMARC zoals een sterke reden om bij velen in te zetten.

Een groot voordeel bij de inzet DMARC komt in de vorm van vereenvoudigde e-mailbezorging. Vanuit het perspectief van een marketeer die afhankelijk is van e-mail om klanten te bereiken, kan de ROI losjes worden gekoppeld aan zogenaamde problemen met 'e-mailbezorging'. E-mailbezorgbaarheid is een grote verzamelnaam die mensen gebruiken om te beschrijven of een stuk e-mail een kans heeft om in een inbox te worden afgeleverd. Als u veel e-mail verzendt vanuit verschillende delen van de infrastructuur en uw verzendmethoden overal zijn, bent u misschien bekend met consultants die gespecialiseerd zijn in "e-mailbezorgbaarheid".

De consistentie dat DMARC zorgt voor het loodgieterswerk van e-mail betekent dat het aanzienlijke deel van het budget dat kan worden besteed aan het bezorgen van e-mail kan worden vrijgemaakt met DMARC in plaats.

Bovendien vraagt ​​vrijwel elke grote, naar de consument gerichte mailboxprovider (zoals Gmail, Yahoos en Microsoft's van de wereld) om verzending DMARC compatibele e-mail om hun eigen taken voor het filteren van e-mail zoveel gemakkelijker te maken. In dit licht, als u een bedrijf bent dat afhankelijk is van consistente levering van e-mail, de ROI voor implementatie DMARC moet eenvoudig zijn - implementeer of plaats uw bedrijf in gevaar!

Terugkerend naar de Full-deployment versus ad-hoc benaderingen, wanneer een organisatie het Full-deployment-proces doorloopt, ontstaat uiteindelijk een domeinbeheerfunctie die echte operationele efficiëntie en voordelen oplevert die verder gaan dan DMARC en blijven bestaan ​​nadat het implementatieproject is voltooid.

Tenslotte, wanneer DMARC wordt geïmplementeerd bij een organisatie in de gehele domeinportfolio, het implementatieproces wordt een stuk eenvoudiger en de voordelen stijgen tot het punt waarop organisatiemanagers nieuwe tools krijgen om ervoor te zorgen dat e-mail wordt verzonden in overeenstemming met de normen van de organisatie. Er is een element van risicobeheer en het verminderen van blootstelling aan aansprakelijkheid wanneer een organisatie stappen onderneemt om ervoor te zorgen dat haar e-mail onder controle is. Dit perspectief ligt grotendeels op het gebied van governance en compliance, maar kan op zichzelf vaak een DMARC inzet project.

Samengevat de ROI voor implementatie DMARC telt op als alle voordelen worden overwogen, als de juiste aanpak wordt gebruikt om het implementatieproject te beheren en als de investering wordt behandeld als eenmalige upgradekosten.

Om mee te beginnen met DMARCVindt u op dmarcian. Com.

Vragen? contact opnemen met ondersteuning@dmarcian.com
Social? dmarcian is op Linked-in, G +, Twitter en misschien meer.
Bedankt voor het kijken!