Video's

video: DMARC - Voordelen

By 7 december 2015 Geen reacties

We hebben een korte video samengesteld over de voordelen van implementatie DMARC:

Deze video maakt deel uit van een grotere videoserie over alles wat met DMARC verband houdt.

Het transcript volgt:


Deze korte video presenteert de voordelen van implementatie DMARC.

DMARC is geen product, het is eerder een vrij beschikbare technische specificatie die nieuwe functies toevoegt aan e-mail. DMARC wordt nu breed ondersteund op internet, zodat iedereen die eigenaar is van een e-maildomein hiervan kan profiteren DMARCfuncties. Wanneer mensen praten over inzetten DMARC, ze hebben het over:

  • gebruik DMARC's functies om al hun legitieme e-mailbronnen te ontdekken,
  • ervoor te zorgen dat elke bron e-mail verzendt die voldoet aan DMARC's methode om e-mail gemakkelijk te identificeren en vervolgens
  • de wereld vertellen dat ze het werk hebben gedaan om al hun e-mail compliant te maken DMARC.

Twee gebieden profiteren van de inzet van DMARC, één technologisch en één gerelateerd aan proces.

Vanuit een technologisch perspectief, DMARC maakt e-mail gemakkelijk te identificeren door een gemeenschappelijke methode te bieden om een ​​domein aan een stuk e-mail te koppelen. Mensen die e-mail verzenden, krijgen precies te horen hoe ze hun e-mail kunnen identificeren, zodat degenen die e-mail ontvangen een eenvoudige, consistente controle kunnen uitvoeren op elk stuk e-mail dat ze verwerken.

De voordelen van het eenvoudig identificeren van e-mail vallen in 3-gebruiksgevallen op hoog niveau:

  • fraude bescherming,
  • vereenvoudigde levering, en
  • domeinreputatie.

DMARCDe oorspronkelijke use case was om phishing te bestrijden. Als u implementeert DMARC en om al uw legitieme e-mail gemakkelijk te identificeren te maken, kunt u de wereld vertellen om e-mail te weigeren die beweert afkomstig te zijn van uw domein maar niet voldoet aan de DMARC controleren. Als u dit effectief doet, wordt een domeingebaseerd kanaal gemaakt dat ongeautoriseerde toegang verbiedt. Dit is een krachtige anti-phishing-controle en is dat ook geweest gebruikt om enorme hoeveelheden fraude op basis van e-mail te beteugelen.

DMARCDe methode om e-mail gemakkelijk te identificeren, heeft geleid tot een tweede en aantoonbaar grotere use case - die van het vereenvoudigen van e-mailbezorging. Het probleem waarmee e-mailafzenders te maken hebben - met name afzenders die bedrijven bovenop de vereiste van betrouwbare en tijdige aflevering van de e-mail hebben gebouwd - is dat e-mail van oudsher nooit gemakkelijk op een betrouwbare manier is te identificeren.

Dit heeft ertoe geleid dat e-mailontvangers enorme hoeveelheden tijd, geld en manuren hebben geïnvesteerd in het ontwikkelen van technologie die slechte of ongewenste e-mail filtert. Deze filters zijn effectief tegen grote hoeveelheden spam, minder effectief tegen kleine hoeveelheden spam en niet erg effectief tegen ongewenste ongewenste berichten, zoals spear-phishing. Tot overmaat van ramp worden e-mailontvangers zwaar bestraft als een antispam-engine ten onrechte een stuk legitieme e-mail verwijdert.

Verzending DMARC-conforme e-mail stelt ontvangers in staat om hun filterregels radicaal te vereenvoudigen. In plaats van uw e-mail te dwingen te navigeren door een doolhof van dynamisch gegenereerde en voortdurend veranderende filterregels, maakt u uw e-mail eenvoudig te identificeren en te verzenden e-mail die mensen willen. In plaats van het spel te spelen door slechte dingen uit te filteren en ontvangers te dwingen het verschil te zien tussen een crimineel expert en een legitieme afzender met slordige praktijken, DMARC stelt ontvangers in staat om gewenste e-mail gemakkelijk te herkennen en af ​​te leveren.

Dit voordeel draait DMARC in een “must-have” voor iedereen die betrouwbare e-mailbezorging vereist. Als u niet verzendt DMARC e-mail conform, concurreert u met criminelen in een steeds moeilijkere race om de inbox te bereiken.

Nauw daarmee verbonden is de derde use case die DMARC wordt ingeschakeld: die van de reputatie van het e-maildomein.

Domeinreputatie is wat er gebeurt wanneer e-mailontvangers bezorgings- en filterbeslissingen nemen op basis van het domein dat aan een stuk e-mail is gekoppeld, in tegenstelling tot het IP-adres van de server die e-mail probeert af te leveren en of de e-mail al dan niet wordt weergegeven zijn veilig. Met andere woorden, DMARC brengt stabiele id's op domeinniveau naar e-mail en stelt e-mailontvangers in staat om veel complexiteit te vervangen door een veel eenvoudiger model - bezorgen DMARC-conforme e-mail die mensen willen.

Domeinreputatie betekent dat domeinen nu belangrijk zijn in de e-mailwereld en als zodanig moeten worden beheerd.

Fraudebescherming, vereenvoudigde bezorging en domeinreputatie zijn 3 grote technologische voordelen van implementatie DMARC. Er zijn echter extra voordelen die voortvloeien uit het implementatieproces DMARC.

Door de inzet van te behandelen DMARC als een project kan een organisatie profiteren van het implementatiewerk naast de zojuist beschreven technologische voordelen. De projectvoordelen omvatten het creëren van een domeinbeheerfunctie en het gebruik ervan DMARC als een manier om ervoor te zorgen dat e-mailpraktijken in een hele organisatie worden nageleefd, inclusief door leveranciers en partners die mogelijk e-mail namens de organisatie verzenden.

Het voordeel van het maken en installeren van een domeinbeheerfunctie gaat verder DMARC. Deze functie is slechts het administratieve proces voor het bijhouden van de registratie en het onderhoud van domeinen. De domeinbeheerfunctie maakt uiteindelijk een domeinportfolio aan die wordt gebruikt om bij te houden hoe domeinen worden gebruikt, wie verantwoordelijk is voor een bepaald domein en dat alle passende besturingselementen worden geïnstalleerd in alle domeinen. Besturingselementen kunnen omvatten DMARC, SSL-certificaten voor websites, ongeacht of een domein actief in gebruik is en of de registratie actueel is. Deze functie stroomlijnt de inzet van DMARC en komt uiteindelijk ten goede aan de organisatie door operationele efficiëntie en door de domeinportfolio van de organisatie zichtbaar te maken.

Het allerlaatste voordeel dat DMARC brengt is nieuw: inzicht in hoe e-maildomeinen worden gebruikt in een hele organisatie en haar partners. Het is nu mogelijk om de naleving te meten met betrekking tot SPF, DKIMen DMARC gebruik, als verkeer over de juiste domeinen stroomt, en als partners correct e-mail verzenden namens een organisatie. Deze nieuwe functionaliteit verhoogt e-mail als communicatiemedium tot iets dat kan worden gemonitord als onderdeel van doorlopend organisatiebeheer.

Hopelijk zijn de technologische en procesgerelateerde voordelen van DMARC zijn nu duidelijk en meeslepend.

Om mee te beginnen met DMARCVindt u op dmarcian. Com.
Vragen? contact opnemen met ondersteuning@dmarcian.com
Social? dmarcian is op Linked-in, G +, Twitter en misschien meer.
Bedankt voor het kijken!