Echt of nep?

Voordat DMARC bestond, was het uitzoeken of een e-mail echt was of niet een zware klus. Mensen en organisaties hebben hun best gedaan om spam, malware en phishing weg te filteren, maar als filters niet konden achterhalen wat "echt" of "nep" was, lieten ze dat aan de eindgebruikers over.

Daarom is e-mail bij meer dan 90% van alle netwerkaanvallen betrokken, bijvoorbeeld door spyware-phishing.

DMARC lost het probleem op

DMARC is ontworpen door een van de oprichters van dmarcian’s en het is een gratis en open technische specificatie die beschrijft hoe e-mail gemakkelijk kan worden geïdentificeerd. E-mailzenders krijgen een precieze beschrijving voor het configureren van hun e-mail. E-mailontvangers gebruiken DMARC om te verifiëren of e-mail afkomstig is van het internetdomein waarvan het beweert afkomstig te zijn.

Mensen die hun eigen e-maildomein beheren (alles aan de rechterkant van het "@" -teken in een e-mailadres) zetten DMARC in. Door altijd DMARC-conforme e-mail te verzenden, kan de domeineigenaar de wereld vertellen dat "alles wat ik verzend, gemakkelijk te identificeren is met DMARC. Probeer maar om valse e-mails vanuit mijn domein te verzenden."

Het loont de moeite om email in orde te maken

Wij zien e-mail als de hoeksteen van het internet en als een sleutelfactor in de online-identiteit. Niet alleen verbindt het werknemers, partners en klanten met elkaar, het maakt ook deel uit van uw merk en het vertegenwoordigt uw organisatie naar de buitenwereld toe.

We zijn van mening dat het de moeite waard is om e-mail in orde te brengen. Onze missie: verbeter e-mail door DMARC te omarmen.

De voordelen van het beschermen van domeinen met DMARC

Als u e-mail gebruikt, hebt u baat bij de integratie van DMARC.

Wanneer sterke beveiligingscontroles worden ingezet tegen frauduleuze e-mail, wordt de bezorging vereenvoudigd, neemt de betrouwbaarheid van het merk toe en wordt aan domeineigenaren bekend gemaakt hoe hun domeinen op internet worden gebruikt.

Veiligheid

Maakt niet-geautoriseerd gebruik van uw e-maildomein onmogelijk ​om mensen tegen spam, fraude en phishing te beschermen

Zichtbaarheid

Krijg inzicht in wie en wat op internet e-mail verzendt via uw e-maildomein

Levering

Gebruik dezelfde middelen die megabedrijven gebruiken om e-mail te bezorgen

Identiteit

Maak uw e-mail eenvoudig te identificeren binnen de enorme en groeiende afdruk van DMARC-compatibele ontvangers