Echt of nep?

Voordat DMARC bestond, was het uitzoeken of een e-mail echt was of niet een zware klus. Er werd geprobeerd om spam, malware en phishing weg te filteren, maar als filters niet konden achterhalen wat 'echt' of 'nep' was, lieten ze dat aan de eindgebruikers over.

Daarom is e-mail bij meer dan 90% van alle netwerkaanvallen betrokken, bijvoorbeeld door spyware-phishing.

DMARC lost het probleem op

DMARC is ontworpen door een van de oprichters van dmarcian en het is een gratis en open technische specificatie die beschrijft hoe e-mail gemakkelijk kan worden geïdentificeerd. E-mailzenders krijgen een precieze beschrijving voor het configureren van hun e-mail. E-mailontvangers gebruiken DMARC om te verifiëren of e-mail afkomstig is van het internetdomein waarvan het beweert afkomstig te zijn.

Mensen die hun eigen e-maildomein beheren (alles aan de rechterkant van het "@"-teken in een e-mailadres) zetten DMARC in. Door altijd DMARC-conforme e-mails te verzenden, kan de domeineigenaar iedereen het volgende laten weten: "Alles wat ik verzend, is makkelijk te identificeren met DMARC. Probeer maar om valse e-mails vanuit zijn domein te verzenden."

Het loont de moeite om email in orde te maken

Wij zien e-mail als de hoeksteen van het internet en als een sleutelfactor in de online-identiteit. Niet alleen verbindt het werknemers, partners en klanten met elkaar, het maakt ook deel uit van uw merk en het vertegenwoordigt uw organisatie naar de buitenwereld toe.

We zijn van mening dat het de moeite waard is om e-mail in orde te brengen. Onze missie: verbeter e-mail door DMARC te omarmen.

De voordelen van het beschermen van domeinen met DMARC

Als u e-mail gebruikt, hebt u baat bij de integratie van DMARC.

Met sterke beveiligingscontroles tegen frauduleuze e-mail, wordt de bezorging vereenvoudigd, neemt de betrouwbaarheid van het merk toe en domeineigenaren krijgen beter zicht op hoe hun domeinen op internet worden gebruikt.

Veiligheid

Maakt niet-geautoriseerd gebruik van uw e-maildomein onmogelijk ​om mensen tegen spam, fraude en phishing te beschermen

Zichtbaarheid

Krijg inzicht in wie en wat op internet e-mail verzendt via uw e-maildomein

Levering

Gebruik dezelfde middelen als megabedrijven om e-mail te bezorgen

Identiteit

Maak uw e-mails eenvoudig te identificeren binnen de enorme en groeiende afdruk van DMARC-compatibele ontvangers