Webinar: 4 cloud-e-mailbeveiligingsproblemen oplossen

Best practices om te beschermen tegen imitaties, BEC en accountovername-aanvallen

Als u niet in staat was om deel te nemen aan ons live webinar op 16 juni met onze partner GreatHorn, zijn de opname en dia's nu beschikbaar. In het webinar helpen we u een grondiger inzicht te krijgen in de 4 belangrijkste e-mailbeveiligingsproblemen in de cloud en hoe u effectiever kunt detecteren, rapporteren en reageren, waaronder:

  • Domeingebaseerde berichtverificatie, rapportage en conformiteit (DMARC) voor het bieden van zichtbaarheid en controle over uw e-maildomein en uitgaande e-mail.
  • Bedreigingsdetectie om aanvallen van BEC en accountovername te voorkomen
  • Lookalike Domain Detectie
  • Detectie van weergavenaamspoofs
Asher Morin

Asher Morin

Deployment Manager - Noord- en Zuid-Amerika - dmarcian

Asher Morin, dmarcian's Deployment Manager in Amerika, is een ervaren projectmanager met een succesvolle geschiedenis in het begeleiden van de ontwikkeling van domeinbeveiligingsprocessen en het helpen beheren van IT-beveiligingstechnologie met grote en kleine organisaties. Zijn expertise en het opbouwen van relaties heeft lovende kritieken gekregen van organisaties over de hele wereld als een erkende en benaderbare expert. Asher's vaardigheden zijn goed afgerond met een focus op e-mailverificatie.

Eric Chaves

Senior Solutions Engineer - GreatHorn

Eric is een ervaren Solutions Engineer met meer dan 20 jaar ervaring in cybersecurity en APM. Eric heeft een diepe passie en begrip van beveiliging, applicatieprestatiebeheer, professionele services, datacenter, beheer en software as a service (SaaS). Zijn benadering van het luisteren naar organisatorische pijnpunten en het identificeren van de meest effectieve oplossingen om bedreigingen te minimaliseren en het herstel voor cloud-e-mailbeveiligingsuitdagingen te verbeteren, biedt IT-professionals dagelijks grote waarde.