Echt of nep?

Vóór DMARC was het een moeilijke klus om uit te zoeken of een e-mail echt was of niet. Mensen en organisaties hebben hun best gedaan om spam, malware en phishing uit te filteren, maar als filters niet konden achterhalen of ze 'echt of nep' waren, lieten ze eindgebruikers het proberen te achterhalen.

Daarom is e-mail bij meer dan 90% van alle netwerkaanvallen betrokken, bijvoorbeeld door spyware-phishing.

DMARC lost het probleem op

Ontworpen door een van dmarcian’s oprichters is DMARC, een gratis en open technische specificatie die beschrijft hoe e-mail gemakkelijk kan worden geïdentificeerd. E-mailverzenders krijgen een precieze beschrijving voor het configureren van hun e-mail. E-mailontvangers gebruiken DMARC om te verifiëren dat e-mail afkomstig is van het internetdomein waarvan het beweert dat het afkomstig is.

Mensen die hun eigen e-maildomein beheren (alles aan de rechterkant van het "@" -teken in een e-mailadres) zetten DMARC in. Door altijd DMARC-conforme e-mail te verzenden, kan de domeineigenaar de wereld vertellen dat "alles wat ik verzend, gemakkelijk te identificeren is met DMARC - voel je vrij om valse e-mails te blokkeren die doen alsof dit van mij afkomstig is."

Email is de moeite waard om te repareren

Wij zien e-mail als een hoeksteen van het internet en een sleutelfactor in online identiteit. Niet alleen verbindt het werknemers, partners en klanten met elkaar, het maakt deel uit van uw merk en vertegenwoordigt uw organisatie naar de buitenwereld.

We zijn van mening dat e-mail de moeite van het repareren waard is. Onze missie: verbeter e-mail door brede DMARC-acceptatie.

De voordelen van het beschermen van domeinen met DMARC

Als u e-mail gebruikt, profiteert u van DMARC.

Wanneer sterke beveiligingscontroles worden ingezet tegen frauduleuze e-mail, wordt de bezorging vereenvoudigd, neemt de betrouwbaarheid van het merk toe en wordt aan domeineigenaren bekend gemaakt hoe hun domeinen op internet worden gebruikt.

Veiligheid

Niet-geautoriseerd gebruik van uw e-maildomein blokkeren ​​om mensen tegen spam, fraude en phishing te beschermen.

Zichtbaarheid

Krijg inzicht in wie en wat op internet e-mail verzendt via uw e-maildomein.

Verzending

Gebruik dezelfde methoden die megabedrijven gebruiken om e-mail te bezorgen.

Identiteit

Maak uw e-mail eenvoudig te identificeren binnen de enorme en groeiende voetafdruk van DMARC-compatibele ontvangers.